Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Horoscop Duminică, 10 Martie. Vești bune pe plan financiar

  1. Home/
  2. Entertainment/

Horoscop Berbec

 – Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Berbec: Ar fi cazul sa va ocupati de bani: puteti finaliza o negociere de contract in termeni care va avantajeaza si va aduc profituri financiare.

Horoscop sanatate Berbec: Va bucurati de o stare foarte buna de sanatate pentru ca v-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente sanatoase si printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plata.

Horoscop dragoste Berbec: Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place.

Horoscop cariera Berbec: Atrageti simpatia sefilor si asta are ca urmare cresterea sanselor de a fi promovati, insa este nevoie sa va demonstrati creativitatea.

Horoscop Taur

 – Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Taur: Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata.

Horoscop sanatate Taur: Ca sa fiti in siguranta in privinta sanatatii fizice, feriti-va de bauturi reci si de plimbari la munte.

Horoscop dragoste Taur: Neptun devine un adevarat mentor pentru sufletele voastre pe care le va scoate din amortire, inlocuind ordinea existenta cu una noua, apeland la trezirea de constiinta.

Horoscop cariera Taur: Aveti de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa intr-o pozitie importanta in conducerea unei institutii.

Horoscop Gemeni

– Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Gemeni: Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte.

Horoscop sanatate Gemeni: Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie sa faceti miscare pentru ca enrgia sa nu stagneze.

Horoscop dragoste Gemeni: O influenta pozitiva asupra vietii de cuplu o exercita compania prietenilor si iesirile in lume impreuna cu ei.

Horoscop cariera Gemeni: Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala.

Horoscop Rac

– Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Rac: In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi.

Horoscop sanatate Rac: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Horoscop dragoste Rac: Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Horoscop cariera Rac: Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.

Horoscop Leu

– Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Leu: Combinatia energetica dintre Venus si Jupiter are ca rezultat o zi ideala pentru castiguri materiale si banesti.

Horoscop sanatate Leu: Beneficiati de o energie puternica si echilibrata, e bine sa faceti mai multa miscare si sa va ocupati de ingrijirea corpului.

Horoscop dragoste Leu: Va puteti indragosti de cineva din cercul de prieteni, pentru ca rezonati afectiv cu acea persoana.

Horoscop cariera Leu: Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional.

Horoscop Fecioara

– Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Fecioara: Puneti banii pe care ii aveti la treaba si vi se vor intoarce si roadele unor investitii anterioare.

Horoscop sanatate Fecioara: Asigurati-va ca aveti un somn bun si suficient ca durata si veti avea parte de un efect secundar pozitiv: cresterea rezistentei sistemului imunitar.

Horoscop dragoste Fecioara: Dragostea familiala este in prim-plan si e bine sa cultivati legaturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine si de unitate, ci va vor putea inspira sa indrazniti sa faceti mai multe cu viata dumneavoastra.

Horoscop cariera Fecioara: Va gasiti in plina expansiune profesionala si va bucurati de prestigiu in urma unor realizari la locul de munca.

Horoscop Balanta

– Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Balanta: Daca pastrati calea de mijloc intre risc si traditie va puteti proteja si suplimenta veniturile si capitalul.

Horoscop sanatate Balanta: Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca.

Horoscop dragoste Balanta: Veti visa uniunea profunda cu celalalt, veti dori sa apartineti cuiva anume, sa va contopiti intr-o dragoste mare.

Horoscop cariera Balanta: Negociati si semnati contracte profitabile pentru compania la care lucrati, intrucat reactiile sefilor dumneavoastra sunt incurajatoare.

Horoscop Scorpion

– Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Scorpion: O idee care va poate veni, discutand cu cineva din familie, se poate concretiza intr-un proiect nou de investitie care sa va aduca profit.

Horoscop sanatate Scorpion: Detoxifierea va ajuta sa va restabiliti echilibrul fizic si mental si va aduce sitemul imunitar la cotele normale.

Horoscop dragoste Scorpion: Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare.

Horoscop cariera Scorpion: Traiti un moment prielnic pentru a va gasi un job nou, pentru a schimba orientarea profesionala spre folosul dumneavoastra.

Horoscop Sagetator

– Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Sagetator: Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei.

Horoscop sanatate Sagetator: Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniti la drum, carora nu le mai bate inima sa iasa din piept.

Horoscop dragoste Sagetator: Emotiile sunt din ce in ce mai puternice, traiti o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastra pot decide sa-si uneasca destinul cu fiinta draga.

Horoscop cariera Sagetator: Steaua uluitor de norocoasa va ajuta sa primiti recunoasterea profesionala pe care o meritati sau pentru care ati muncit in sir.

Horoscop Capricorn

– Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Capricorn: Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret.

Horoscop sanatate Capricorn: Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Horoscop dragoste Capricorn: Dati frau liber romantismului in relatia de cuplu, fiindca simtiti o apropiere emotionanta de partener.

Horoscop cariera Capricorn: Vi se promite o transformare uluitoare in bine, cu o viata profesionala aglomerata, dar triumfatoare.

Horoscop Varsator

– Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Varsator: Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret.

Horoscop sanatate Varsator: Mancati sanatos si ecologic pentru a preveni pierderile de calciu din organism si pentru a insanatosi articulatiile; pastrati-va o greutate corporala corespunzatoare.

Horoscop dragoste Varsator: Nu puteti exista unii singuri, sunteti parte a unui univers mult mai larg, strabatuti cu totii de acelasi har divin – dragostea.

Horoscop cariera Varsator: Sansa unei promovari este foarte reala, poate ca rasplata pentru realizari din trecut, care au primit aprecierea cuvenita.

Horoscop Pesti

– Astazi, 10 Martie 2019

Horoscop bani Pesti: Aceia dintre dumneavoastra, care se pregatesc sa aiba un nou serviciu, au mare spor la negociat si castigul salarial poate creste considerabil.

Horoscop sanatate Pesti: Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator.

Horoscop dragoste Pesti: Neptun in viata dumneavoastra dizolva lent hotarele, acoperind taramurile cu nori si ceata, pentru ca apoi, in atmosfera de mister pe care singur a plasmuit-o, sa poata arunca semintele unei alte sensibilitati.

Horoscop cariera Pesti: Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.

Ioana