Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

mihai voropchievici

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog deslușește în fiecare sâmbătă, la Antena3, tainele runelor, dar periodic prezintă și alt tip de previziuni deosebit de interesante, care reprezintă adevărate repere pentru zodii. Mihai Voropchievici a explicat ce reprezintă horoscopul egiptean și ce simbolistică are. Este bazat pe numere, doar cinci elemente, mai exact.

„Horoscopul egiptean e foarte interesant pentru că, comparativ cu alte horoscoape, care au 12 puncte de reper, 12 luni, 12 zodii, aici se ia mai mult matematic. E un horoscop practic, simplu, la obiect, unde ai doar cinci elemente. E un fel de horoscop al omului pentru că simobolistica omului este 5”, a spus Mihai Voropchievici la Antena3.

HOROSCOP egiptean cu  Mihai Voropchievici pentru cei născuți în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31

Zodia sufletului este REN (Nume)

Aceste persoane sunt o adevărată surse de inspirație pentru cei din jurul lor, iar atunci când intră în viața cuiva sunt ca o ninecuvânater. Au primit în dar mai multe haruri deosebite: darul viziunii, al reformării, sunt persoane mai aparte, dar pot servi și ca model pentru ceilalți.

HOROSCOP egiptean cu  Mihai Voropchievici pentru cei născuți în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27

Zodia sufletului este BA (Suflet)

Cei din antichitate considerau că sufletul reprezintă esența personalității. Cei născuțit în acest zile sunt persoane la extreme, re pot distruge o altă persoană sau o pot ridica sus, sus, cât mau sus și aceasta devine specială. Semnul zodiei este înfățișat ca o pasăre cu cap de om. Persoanele respective sunt foarte emotive și au parte de trăiri puternice. Caută să fie armonie cu toți cei din jur. Au o personalitate extrem de puternică.

HOROSCOP egiptean cu  Mihai Voropchievici pentru cei născuți pe 3, 8, 13, 18, 23, 28

Zodia sufletului este KA (Strălucirea vitală)

Cei care sunt născuți în zodia KA sunt oameni care-și dedică întreaga viață simțurilor. Sunt persoane deosebit de pasionale și trăiesc fiecare moment la intensitate maximă. Consumă multă energie, iar întreaga lor ființă lor exprimă ceva aparte. Știu foarte bine să se facă iubite, să se bucure de vitalitate sufletească și trupească.

HOROSCOP egiptean cu  Mihai Voropchievici pentru cei născuți pe 4, 9, 14, 19, 24, 29

Zodia sufletului este SHEUT (Umbra)

Oamenii care sunt născuți în aceste zile sunt foarte diplomate, dar au mereu un cuvânt greu de spus. Sunt persoane joviale, calme, delicate și au o minte foarte ascuțită. Sunt foarte inteligenți. Sufletul lor este pur, curat și din acest motiv este posibil să le fie distruse idealurile. Luptă să descopere adevărul absolut și cred mult în ceea ce iubesc.

HOROSCOP egiptean cu  Mihai Voropchievici pentru cei născuți pe 5, 10, 15, 20, 25, 30

Zodia sufletului este IB (Inima)

Cei născuți în aceste zile, multiplu de 5 sunt în esență persoane extrem de sensibile, afectuoase, emotive și au o viață minunată. Așa o trăiesc, așa o simt și se bucură de acest lucru. Au un suflet frumos și reușesc să-și păstreze foarte bine toate relațiile cu cei din jur și sunt apreciați pentru acest lucru.

Revista Presei