Horoscop Lidia Fecioru. Cele mai periculoase zodii. Nu vor renunța până nu se răzbună

Lidia Fecioru

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au prezentat modul în care se comportă cele mai periculoase zodii din horoscop. Atunci când sunt enervate, sau pur și simplu ceva nu se înâmplă pe placul lor, acestea vor deveni extrem de răzbunătoare. 

Primele trei zodii care de care trebuie să te ferești sunt Berbecii, Taurii și Leii. Ei nu se vor lăsa niciodată până nu obțin ce vor și nimic nu le va sta în cale atunci când vor să se răzbune.

”Berbec. Femeia berbec distruge. Până nu distruge relație, muncă, nu se lasă. Și bărbații din aceeași zodie au aceleași caracteristici.

Taurii. Femeile tauri sunt foarte muncitoare, dar vor călca pe toți în picioare pentru țelul lor.

Leu. Femeile leu sunt foarte posesive când vine vorba de familie”, spune Lidia Fecioru.

Cea mai malefică zodie

Topul zodiilor periculoase nu se încheie aici. Scorpionul este una dintre cele mai rele zodii și este pregătit oricând să terorizeze persoana de lângă ei.

”Scorpionul e malefic, terorist pentru că manipulează ca să poată controla toată situația. Femeile terorizează bărbatul, deși el le iubesc fiindcă au cele trei calități esențiale. Scorpionul e răzbunător. Până nu te vede strivit nu se lasă”, a mai spus bionergoterapeutul.

În același top se încadrează și săgetătorul, dar și capricornul.

”Săgetătorii se bagă sub pielea omului ca acel om să prindă încredere. Începe să-i cunoască punctele vulnerabile pe care le folosește.

Capricornul e doar pe bani și atât. Nu are niciun scop de răzbunare. Ia banii și pleacă”, a mai adăugat Lidia Fecioru.

Citește și:

Revista Presei