Horoscop Lidia Fecioru. Zodiile care-și găsesc iubirea în această toamnă. Sfaturi importante pentru toți nativii

10 sept. 2020
Horoscop Lidia Fecioru. Zodiile care-și găsesc iubirea în această toamnă. Sfaturi importante pentru toți nativii

Horoscop Lidia Fecioru. Cunoscutul bioenergoterapeut a venit cu sfaturi importante pentru zodii, explicând nativilor ce trebuie să facă pentru a-și găsi marea dragoste. Lidia Fecioru a venit cu previziuni interesante în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de pe Antena3.

Horoscop Lidia Fecioru. Unde-și găsesc dragostea zodiile

Horoscop Berbec

Berbecii găsesc în această toamnă dragostea acasă, chiar în interiorul familiei. Aceștia reușesc, în sfârșit să-și găsească timp pentru cei apropiațo. Vor simți liniște și pace în sufletul lor.

Horoscop Taur

Taurii vor avea parte de trei luni pline de inimioare. Ei își vor găsi iubirea într-o persoană cu totul și cu totul specială. Luna septembrie va fi plină de surprize pentru ei, așa că numai lucururi frumoase îi așteaptă.

Horoscop Gemeni

Gemenii caută și caută, dar în cele din urmă își dau seama că iubirea de care au nevoie se află chiar lângă ei, așa că găsesc iubirea în oamenii din jurul lor.

Horoscop Rac

Racii vor traversa o perioadă în care vor primi lecțiile de care aveau nevoie. Și asta pentru că ei în sfârșit învață să se iubească pe ei înșine. Abia apoi va veni și cealaltă iubire.

Horoscop Leu

Leii sunt și ei tot într-o perioadă a introspecției, a găsirii unor răsăunsuri simple la întrebări complexe. Astfel aceștia își dau seama de ce au nevoie pentru a fi fericiți.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au tras lozul norocos. Caută iubirea și chiar o găsesc. Și nu oriune și oricând. Ci chiar în cel mai propice moment și chiar în persioana celui sortit.

Horoscop Balanță

Balanțele se întorc practic în timp. Dar o revenire frumoasă în trecut și cu rezultatele așteptate întrucât își găsesc iubirea într-o dragoste mai veche.

Horoscop Scorpion

Scorpionii realizaează în sfârșit ce au lângă ei, iar în cautarea unor sentimente care să le umple viețile găsesc iubirea într-un prieten care i-a fost alături și la bine și la greu.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii continuă să fie foarte orgolioși. Dar acum este cazul să învețe să se ierte pe ei înșiși, dar să-i ierte și pe ceilalți. Închideți ușa trecutului! Altfel veți sta pe loc.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt norocoși, dar nu realizează acest lucru cu adevărat. Nativii născuți în această zodie au o iubire pe care ar trebui să o lase să-i îndrume în viață.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii așa cum fac de fiecare dată știu unde își găsesc iubirea. Cu toate acestea, culmea, dar ei n-o găsesc niciodată acolo unde o caută! Așa ca deschideți ochii.

Horoscop Pești

Peștii sunt într-un moment important. Ei ar trebui să iubească oamenii din viața lor. Aceasta este marea lecție pe care trebuie să o învețe în această perioadă.