Horoscop Lidia Fecioru. Zodiile care vor avea mult de pierdut. Atenție la acest tip de atitudine

29 aug. 2020
Horoscop Lidia Fecioru. Zodiile care vor avea mult de pierdut. Atenție la acest tip de atitudine
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut are și două emsiuni la Antena3

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este și un foarte bun astrolog, venind de fiecare dată cu previziuni și sfaturi pertinente pentru fiecare zodie în partea. Aceasta a atras atenția că în funcție de perioada în care s-a născut, astrele influențează mult viața fiecărui nativ în parte.

Horoscop cu Lidia Fecioru

Cele trei zodii de foc, care domină horoscopul, Berbec, Leu și Săgetător pot avea foarte multe de pierdut pentru că sunt de-a dreptul blestemate cu perfecționism. Lidia Fecioru a explicat că acesta au tendința de a face totul la virgulă tocmai din dorința de a ieși învingători din orice luptă.

Doar că fix această caracteristică, pe care de multe ori o duc la extrem, le va crea probleme și pot pierde tot.

Zodiile de pământ, Taur, Fecioară și Capricorn sunt în schimb mari luptători. Nu renunță la ceea ce au început și caută soluții pentru a ieși la liman. De reținut și faptul că Fecioarele totuși au tendința de a căuta nod în papură pentru orice.

Taurii sunt concentrați pe ei foarte mult. Tocmai de aceea de multe ori cei din jur îi resping și îi consideră înfumurați.

Gemenii caută permanent soluții pentru ca totul să fie în favoarea lor, iar Racul este singura zodie care nu se prea autosabotează.

Leuul este chiar leul zodiacului pentru că de fiecare dată pentru ei contează scopul final, mai puțin mijloacele.