Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

HOROSCOP LUNA DECEMBRIE. Berbecii au probleme serioase cu banii, o zodie se îmbogățește de-a binelea

HOROSCOP Berbec

HOROSCOP O atmosfera complexa pentru nativii zodiei Berbec in luna decembrie. De la bun inceput trebuie sa notam prezenta planetei Marte (guvernatorul lor) in semnul Pestilor: o pozitie relativ incomoda pentru ei. Ii apasa gandul unor nerealizari, isi asuma in plan interior esecuri, ba chiar au tendinta sa se subaprecieze (lucru care li se intampla mai rar rar).

HOROSCOP Pe de alta parte, le prieste prezenta Soarelui (pana pe 21 decembrie) si lui Jupiter in semnul Sagetatorului: pentru ei reprezinta speranta de care au nevoie sa treaca peste momente de indoiala, intoarcerea la credinta si posibilitatea de a intelege legi nescrise, eterne si imuabile.

HOROSCOP Inspiratia poate sa vina prin intermediul unor vise a caror semnificatie este destul de limpede acum sau cu ocazia unor excursii, deplasari: cele vazute isi pot pune amprenta asupra starii de spirit sau asupra unor obiective viitoare.

Advertisement

HOROSCOP Planul financiar este vulnerabil in aceasta perioada: cel putin isi doresc sa faca plati astfel incat sa se simta eliberati de datorii morale sau financiare. Foarte posibil ca in schimb partenerul de viata sa aiba realizari financiare, sa recupereze sume de mult timp asteptate.

HOROSCOP Ultima decada a anului este destul de incarcata in plan profesional. Oricum, ei sunt conectati la tensiunea unui proiect ambitios in care sunt implicati. Sau este foarte posibil ca o functie sau pozitie superioara sa fie tinta lor pentru perioada imediat urmatoare, iar conjuncturile favorizeaza atingerea acesteia.

HOROSCOP Sanatatea nu constituie pentru ei o problema in aceasta luna. In prima decada pot constata pierderi neasteptate de energie: se simt cu „bateriile” pline dimineata si destul de repede se consuma. Este vorba despre o stare trecatoare, fara conotatii negative. Plimbarea de seara sau o baie calduta inainte de culcare le pot aduce un somn de calitate (ce favorizeaza si visele mentionate mai sus).

HOROSCOP Taur

HOROSCOP Pentru nativii Taur, planul relational este cel mai important la inceputul acestei luni. Foarte posibil ca retrogradarea lui Mercur (incepand de la mijlocul lunii anterioare) sa fi incurcat apele intr-o relatie de suflet sau una de afaceri. In acest din urma caz se simte poate nevoia unor clarificari sau ajustari a unor intelegeri anterioare. Si este foarte posibil sa se ajunga la concluzia ca au de primit o compensatie sau ca vor face ulterior plati mai mici (pentru ca s-a tinut cont de sume platite in plus).

HOROSCOP Pentru cei care nu sunt intr-o relatie stabila, lucrurile se pot schimba in decursul lunii. Dintr-o prietenie sau colegialitate se pot indrepta spre o relatie de suflet. Poate ca timpul trecut de la momentul in care s-au cunoscut le-a permis sa aprecieze calitatile, vallorile si principiile „celuilalt” iar acum se face o apropiere fireasca.

HOROSCOP Pana spre sfarsitul anului 2020, Saturn ii face deschisi spre oportunitati de studii, specializare sau de munca in strainatate. In luna decembrie pot veni relativ multe oferte sau semnale din aceasta directie; cel mai bine, insa, o decizie ar trebui luata in prima jumatate a lunii ianuarie a anului ce vine (iar cele de genul „acum ori niciodata” sau „repede, ca expira” ar trebui sa fie refuzate din start.

HOROSCOP Intamplari de tot felul ii pot ajuta sa separe prietenii loiali de cei de conjunctura; merita sa ia atentie chiar si la reactiile nepotrivite ale altora in imprejurari relativ fara o miza prea mare.

HOROSCOP In luna decembrie se pare ca au o marja de actiune relativ limitata; sanse apar mai degraba prin intermediul unor apropiati, oameni cu care se stiu de multa vreme.

Andru

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție