Horoscop Mariana Cojocaru. Previziuni complete pentru anul 2021 pentru fiecare zodie în parte. Vești importante pentru toți nativii

Facebook Mariana Cojocaru

Horoscop Mariana Cojocaru. Anul 2021 se apropie cu pași repezi și după un 2020 plin de probleme pentru toți nativii, se așteaptă și vești bune. Unul dintre cei mai renumiți astrologi din România, Mariana Cojocaru a prezentat în urmă cu ceva timp previziuni extrem de interesante pentru fiecare zodie în partea.

Aceasta a explicat ce se va întâmpla în anul 2021, dar informațiile indicate sunt valabile pentru un ciclu de șapte ani. Vor fi din nou multe evenimente, multe provocări, dar și satisfacții. Problemele se vor împuțina și pas cu pas vorm reveni la normalitate, la noua normalitate post pandemie, care nu se știe excat când se va sfârși.

Horoscop Mariana Cojocaru. Anii care urmează se anunță cu plus în special pentru Gemeni și Fecioare, care vor avea parte de belșug atât din punct de vedere financiare, cât și material.

Cei mai fericiți vor fi, însă, Gemenii și Fecioarele, așa că poți pune șampania la rece dacă te numeri printre acești nativi. Nu de alta, dar fiecare zi va fi o adevărată sărbătoare. Vei spune adio definitiv grijilor materiale, iar fiorii dragostei își vor face din nou loc în sufletul tău. Nimeni și nimic nu îți va mai sta în cale în următorii ani.

Horoscop Mariana Cojocaru – previziuni complete

Horoscop Berbec

Ai muncit mult în ultimii zece ani, iar acum încep să se vadă rezultatele. Chiar dacă totul părea în zadar, acum se va vedea că nu a fost deloc așa. Așteaptă-te ca succesul să devină o constantă în viața ta și nu mai amâna nimic, pentru că banii vor veni cu ușurință și nu le vei mai simți lipsa. În plus, e posibil ca în familia ta să își facă loc încă un membru. Nu îți spunem mai multe, te lăsăm să descoperi toate surprizele de unul singur.

Horoscop Taur

Va trebui să iei decizii dificile în carieră şi în viaţa de familie. Fii cumpătat şi chibzuit, pentru că altfel vei avea mari probleme financiare în următorii ani. Încearcă să păstrezi familia cât mai unită și să judeci cât mai rațional cu putință de fiecare dată când ești pus în această situație.

Horoscop Gemeni

Următorii cinci ani vor fi plini de pasiune. Vei avea parte de multă dragoste, dar atenție la flirt. Nu exagerați și asta pentru că sunt mari șane să vă întâlniți sufletul pereche și ar fi păcat să dați cu piciorul tocmai acelei relații care te va face să te simți împlinit din toate punctele de vedere. Nici profesional nu o veți duce rău, mai ales că e foarte posibil să primiți o funcție de conducere și, ceea ce va însemna și mai mulți bani.

Horoscop Rac

Exportul de relaţii e important în viaţa voastră. Aventurierii o păţesc, şi-o fură de la realitate. Trădările în amor sunt aspru sancţionate de Eclipsa Totală de Lună de Lună din Vărsător şi de planetele retrograde din Capricorn. Unii pot primi cartonaşe galbene şi roşii pentru netrebnicii şi nebunii de alcov. Familiştii adevăraţi ai zodiei vor fi ocoliţi de astfel de aspecte astrale.

Horoscop Leu

Viața amoroasă îți va mai da bătăi de cap încă vreo trei ani de acum încolo, după care vei trage linie. Nu va mai exista cale de mijloc sau loc de compromisuri. Apoi vei repune cariera pe primul plan. Sorții de izbândă vor fi ai celor care muncesc din greu și cu dăruire.

Horoscop Fecioară

Trebuie mare, mare atenție la schimbările care se anunță. Schimbări care vor veni la locul de muncă, la jobul de acum sau cel viitor. Mercur Retrograd este în Leu, ceea ce înseamnă că duşmanii sunt aproape. Este vroba despre persoanele care vă pot bârfi pe la spate sau care vă pot pune piedici în ascensiunea profesională.

Horoscop Balanţă

Luptă să rezolvi chestiuni presante care te macină de mult timp. Fii eficient în tot ce faci şi rezolvă problemele cât mai repede posibil. Stai bine cu sănătatea, așa că poți face față oricăror provocări. Vei discerne ce e bine și ce este rău, vei renaște din propria cenușă ca pasărea Phoenix. Nimic nu îți va mai părea imposibil, mai ales dacă bați fierul cât e cald.

Horoscop Scorpion

Devii popular, veniturile îți cresc, dar alegerile tale te aduc în pragul unor schimbări decisive. Poate este vorba de o nouă reședință, chiar și în altă țară, de a găsi modalitatea și locul în care să te împlinești ca individ în toate sectoarele vieții.

Horoscop Săgetător

Se anunță un an 2021 plin de teste și lecții. Dar nu numai 2021 va fi așa, ci întregul cicul de 7 ani. Încă mai ai lecții de învăța pentru a putea merge mai departe. Dar Universul are pregătit mult bine pentru tine. După tot ceea ce vei învăța ce este de învățat, te vei împlini. Vei simți cum familia este cel mai important dar și vei face totul ca să o protejezi. Astrele îți vor fi favorabile până în 2026.

Horoscop Capricorn

Nu vei mai privi în trecut, pentru că prezentul îți oferă destule satisfacții. Încrederea în sine îți va spori proporțional cu câștigurile obținute și vei ști cu siguranță că ai făcut alegerile corecte, chiar dacă îndoiala va mai încerca uneori să se strecoare în sufletul tău.

Horoscop Vărsător

Nimeni nu va fi mai ambițios decât tine în următorii 7 ani. Vei lupta în fiecare zi pentru ceea ce crezi și vei face totul să devii ce îți dorești. Veiturile vor crește, cel mai înalt munte pe care acum îl consideri de netrecut va fi în curând la picioarele tale.

Horoscop Pești

Satisfacții, dar și despărțiri, una caldă, alta rece. Cam așa vor trece pentru tine următorii 7 ani. E posibil chiar să renunți la unii oameni din viață ta de până acum, însă nu ai de ce să regreți. Norocul te însoțește la fiecare pas, iar relațiile cu rudele sunt din ce în ce mai bune. Totuși, pot apărea și capcane, așa că fii cu ochii în patru.

Citește și:

Revista Presei