Horoscop Mariana Cojocaru. Previziuni inedite. Această săptămână este periculoasă pentru trei zodii, iar alți nativi vor primi ceva neașteptat

mariana cojocaru

Horoscop Mariana Cojocaru. În această perioadă multe zodii vor avea de suferit și sunt puse în pericol. Este o săptămână plină de nervi și gelozie pentru unele zodii, în timp ce alți nativi vor descoperi libertatea în acțiune și vor avea succese în carieră. Săptămâna 15-21 noiembrie este una productivă și este posibil ca mulți nativi să se bucure de o încredere în sine de invidiat.

Horoscop Mariana Cojocaru

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat la fanatik.ro previziunile complete pentru săptămâna 15-21 noiembrie 2020. Află ce o să se întâmple în viața ta în acest interval de timp.

Zodia Berbec

Zodia Berbec se va confrunta cu tot felul de dificultăți și va încerca să le rezolve cu o diplomație. Acest nativ este însoțit de un ghinion în carieră și lucrurile nu merg așa de bine cum au fost planificate. Cu toate acestea, pe plan sentimental vă bucurați de un echilibru și partenerul de viață vă susține în toate începuturile voastre.

Zodia Taur

Nici pentru tauri următoarele șapte zile nu sunt plăcute, pentru că o persoană intervine în toate planurile voastre de viitor. Este recomandat să vă controlați emoțiile și să analizați mai mult. Lucrurile merg rău în ultima perioadă din cauza că vă creați foarte repede niște concluzii.

Zodia Gemeni

Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal se vor confrunta cu multe obstacole și nu se vor mai simți în siguranță la serviciu. Gemenii sunt puși la diferite încercări și ei sunt cei care vor avea parte de cea mai rea săptămână din zodiac. Dar nu vă grăbiți să vă întristați, deoarece astrele prognozează în timpul apropiat pentru voi o perioadă productivă și plină de noroc.

Zodia Rac

Acești nativi vor suferi mai multe înfrângeri în diferite proiecte începute de ei. Nici în dragoste nu se pot lăuda cu mari succese, pentru că încă căută o persoană potrivită, care o să o iubească așa cum este acum.

Zodia Leu

Leii depun un mare efort la locul de muncă și vor să lupte pentru primul loc. Este foarte important să-și păstreze optimismul și încrederea în forțele proprii ca să ajungă la succesul dorit. Este recomandat să nu uitați de sănătatea voastră și să evitați stresul, pentru că vă poate duce la diferite consecințe neplăcute.

Zodia Fecioară

La muncă fecioarele se pot ciocni de situații tensionate, dar le rezolvă foarte repede, întrucât folosește cele mai potrivite cuvinte. În schimb, în familie puteți avea o ceartă, deoarece ați neglijat câteva lucruri importante. Trebuie să depuneți un mare efort ca să reparați ce ați stricat.

Zodia Balanță

Această săptămână va fi una grea pentru zodia balanță și toate problemele sunt legate de sănătatea voastră. De asemenea, o să primiți o veste neașteptată din partea unei rude. Trebuie să analizați cu atenție toate propunerile care vin, întrucât sănătatea nu vă permite să vă suprasolicitați la muncă.

Zodia Scorpion

Următoarele șapte zile vin cu multe surprize și chiar dacă simțiți că nu vă descurcați cu toate responsabilitățile, sunteți lăudați pentru eforturile voastre. Este o perioadă dificilă pentru scorpioni, dar spre sfârșitul săptămânii o să scăpați de povara care vă îngreunează viața.

Zodia Săgetător

Săgetătorii au parte de succese în cariera lor, pentru că obțin rezultatele dorite de mult timp. Cu toate că au parte de o perioadă benefică la job, nu se întâmplă același lucru în relația cu partenerul. Este posibil că soarta vă pregătit o mare lovitură, iar persoana iubită nu mai este așa ca la început și vă dezamăgește din mai multe puncte de vedere.

Zodia Capricorn

Zodia capricorn se descurcă foarte înțelept și rapid cu dificultățile care vin în viața lui. Este recomandat să acordați mai mare atenți familie, pentru că în ultimul timp evitați să fiți sinceri cu oamenii dragi. Din acest motiv, este posibil ca lipsa voastră de implicare să afecteze întreaga familie.

Zodia Vărsător

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal în următoarele șapte zile vor face o alegere care le va schimba stilul vieții. Trebuie să alegeți între familie și carieră. Este important să alegeți cu ajutorul creierului, dar nu cu inima, pentru că această decizie o să joace un rol important în viitorul vostru.

Zodia Pești

În perioada 15-21 noiembrie peștii vor fi puși în situații periculoase și este imposibil să eviți astfel de evenimente. Cu toate că se confruntă cu cele mai acute probleme din viața lor, vor să le rezolve cu cele mai neobișnuite metode. Este recomandat în această etapă a vieți să analizați mai bine pașii pe care urmează să-i faceți.

Revista Presei