Horoscop Mariana Cojocaru. Probleme financiare și de cuplu pentru mai multe zodii. Sănătatea acestor nativi este în pericol

Facebook Mariana Cojocaru

Horoscop: Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat previziunile săptămânii pentru kfetele.ro și se anunță probleme pe majoritatea planurilor pentru nativii mai multor zodii.

Horoscop Mariana Cojocaru

Berbec

Săptâmâna aceasta este important să aveți grijă atât de sănătatea voastră fizică, cât și de relația de cuplu care vă poate fi pusă la încercare. Se pot petrece schimări și în carieră așa că aveți nevoie de o minte limpede pentru a lua decizii.

Taur

Mare atenție la relațiile din familie! Fie că este vorba de relația cu partenerul ori cu un alt membru al familiei, nativul taur este sfătuit să fie precaut deoarece este o săptămână sensibilă când vine vorba de relații sentimentale. Cele două eclipse vă pot afecta serios.

Probleme financiare si de cuplu pt mai multe zodii. Sanatatea acestor nativi este cu adevărat în pericol

Gemeni

Relația de cuplu se anunță problematică, însă pe planul carierei vă așteaptă schimbări neașteptate și surprinzătoare. Acționați rapid și nu pierdeți șansa de a lua inițiativa! Doar așa veți avea de câștigat. Cine știe unde vă va duce o singură idee…!

Rac

Tensiunea din relația de cuplu vă poate afecta serios sănătatea. E nevoie de înțelegere reciprocă în cuplu, altfel riscați ca relația să se rupă definitiv. Nici cariera nu stă prea bine, vă simțiți dezorientat și fără un scop care să vă ajute să mergeți mai departe.

Leu

E nevoie de decizii pe mai multe planuri. Atât viața sentimentală cât și sănătatea au nevoie de o atenție specială săptămâna aceasta. În carieră aveți nevoie să vă reorganizați și să acordați importanță proiectelor în care sunteți implicați.

Fecioară

Întreg anul este unul dificil pentru nativii din fecioară. Un al treilea val de eclipse se va face simțit. Întrebările existențiale care vă macină au nevoie de răspunsuri.

Probleme financiare si de cuplu pt mai multe zodii. Sanatatea acestor nativi este cu adevărat în pericol

Balanță

Sfârșitul de an se anunță încărcat pentru nativii zodiei, atât pe plan personal cât și pe plan personal. Posibil să dați de un impas în relația de cuplu și nici sănătatea nu merge ca pe roate. Nativii singuri își caută perechea. Poate o găsesc până de Anul Nou.

Scorpion

Dezamăgiri pe plan sentimental, persoanele pe care le credeați potrivite este posibil să vă dovedească contrariul. Compromisuri vă așteaptă și în carieră, iar sănătatea nu este extraordinară.

Săgetător

Viitorul se anunță nesigur și dezamăgitor, iar cauzele sunt necunoscute. Se prevăd evenimente neașteptate, mai ales pe planul profesional, aduse de cele trei ecplise. Chiar și cei care nu se așteaptă la evenimente ieșite din comun în viitorul apropiat vor fi surprinși.

Capricorn

Aveți de ales făcut o decizie importantă. Carieră sau dragoste? Nu uitați nici de carieră, este posibil să întămpinați probleme care să vă afecteze sănătatea. Suprasolicitarea este reală și vă poate afecta mai mult decât puteți crede.

Vărsător

Schimbări majore pe toate planurile importante. Le veți face față? Sănătatea, dragostea și cariera pot suferi schimbări majore, iar karma pare să nu vă uite. Fiți cu ochii în patru!

Pești

”Se anunță probleme în relația de cuplu. În plus, Peștii riscă să se confrunte cu dezamăgiri din cauza unor secrete neașteptate, pe care le află chiar și accidental.„

Citește și:

Revista Presei