Horoscop Mihai Voropchievici. Câte vieți vei mai trăi, în funcție de zodie. Crezi în reîncarnare: detalii incredibile

01 nov. 2020
Horoscop Mihai Voropchievici. Câte vieți vei mai trăi, în funcție de zodie. Crezi în reîncarnare: detalii incredibile

Reîncarnarea este un subiect care se regăsește în multe religii și culturi. În unele credințe, se spune că reîncarnarea vine ca pedeapsă pentru om, în vreme ce altele susțin că reîncarnarea este, de fapt, un prilej pentru evoluția spiritului. 

Vom afla în articolul de astăzi câte vieți mai are de trăit fiecare dintre noi, în funcție de zodie.

BERBEC

Firi rebele, nativii Berbec se vor reîncarna de foarte multe ori, pentru a învăța să-și stăpânească trăirile. Astfel, acestora le-au mai rămas 15 vieți.

TAUR

Cei născuți în zodia taurului se prind repede care este rolul lor pe pământ, astfel că vor mai avea de trăit doar 3 vieți.

GEMENI

Adolescenții horoscopului, nativii Gemeni trebuie să învețe să se comporte mai bine în viața de cuplu, iar pentru asta vor mai avea de trăit 7 vieți.

RAC

Aceștia vor mai avea de trăit 9 vieți, pentru a învăța să fie tari și să nu se lase afectați de ce se întâmplă în jurul lor. Când își vor da seama ceea ce își doresc de la viață, vor trece la următorul nivel și se vor încadra în rândul îngerilor păzitori.

Horoscop: Crezi în reîncarnare? Iată câte vieți vei mai trăi, în funcție de zodie. Dezvăluirile lui Mihai Voropchievici

LEU

Cei născuți sub zodia Leului învață rapid lecțiile pe care le primesc, astfel încât mai au de trăit doar 5 vieți, cât să-și regleze anumite aspecte legate de orgoliu.

FECIOARĂ

Acești nativi mai au de trăit aproximativ 8 vieți și asta pentru că trebuie să ajute mai multe persoane din jur și să-și pună la punct obiectivitatea cu privire la persoana proprie.

BALANȚĂ

Cei născuți în zodia Balanței au nevoie să-și echilibreze forța de muncă și latura sentimentală, motiv pentru care vor mai trăi 6 vieți.

SCORPION

Chiar dacă este considerată cea mai evoluată zodie, Scorpionul tot trebuie să mai învețe să-și controleze gelozia și impulsivitatea. Pentru aceste lucruri însă, nu are nevoie de mai mult de două vieți.

SĂGETĂTOR

Nativii din zodia Săgetătorului mai au patru vieți la dispoziție pentru a-și descoperi echilibrul interior.

CAPRICORN

Deși sunt mult mai evoluați decât alți oameni, nativii în Capricorn trebuie să învețe ceva prețios și anume să fie mai modești. Însă acest lucru nu e tocmai ușor de învățat pentru încăpățânatul Capricorn, astfel încât acești nativi vor mai trăi 11 vieți.

VĂRSĂTOR

Deși au trăit doar o viață, știu care e secretul universului. Au făcut fapte bune fără să aștepte ceva în schimb. Sunt cel mai aproape de pragul înalt, astfel încât vor fi pedepsiți o singură dată la reîncarnare.

PEȘTI

Aceștia mai au 13 vieți de trăit, pentru că nu vor să accepte mesajul pe care îl transmite Universul. Nu vor evolua până nu vor învăța una dintre cele mai de preț lecții: Curajul.