Horoscop Mihai Voropchievici. Cum afectează Mercurc retrograd fiecare zodie în parte. Va fi activ până pe 4 noiembrie

mihai voropchievici

Horoscop Mihai Voropchievici. Ne aflăm într-o perioadă delicată a anului. Mai exact ne aflăm sub dominația lui Mercur Retrograd și nu va ieși de aici până pe 4 noiembrie. Această planetă este strict legată de comunicare, așa că trebuie mare atenție la ce vorbești în următoarele zile pentru că poți avea foarte multe de pierdut.

Zodiile trebuie să stea cât mai liniștite pentru a evita problemele. Cu cât sunt mai agitate și au chef de discuții intense, cu atât vor avea mai mult de suferit. Deci fiecare semn zodiacal trebuie să-și ia măsuri de precauție. Mihai Voropchievici a explicat în detaliu, la Antena3, cum influențează Mercur retrograd zodiile.

Horoscop Mihai Voropchievici. Cum afectează Mercur retrogard zodiile

BERBEC

De obicei cei născuți în zodia Berbec sunt cu un pas în fața tuturor, dar de această dată se află într-o perioadă în care vor trebui să facă un pas în spate înainte de a trece la acțiune. Acest lucru se întâmplă din cauza lui Mercur retrograd. Bernecii nu mai trebuie să acționeze  înainte de a gândi, ci să facă mai întâi o analiză. Astfel vor fi evitate conflictele. Trebuie multă atenție și la partenerul de cuplu! Precauție maximă până pe 4 noiembrie!

TAUR

Taurii trebuie să își planifice zilele care urmează cu mai multă atenție. Mercur Retrograd îi va face să aibă mai multă grijă la aspectele din viețile lor și mai organizați. Focusare maximă pe carieră și rezultatele vor fi pe măsură.

GEMENI

Grijă mare la modul de exprimare. Alegeți-vă cuvintele cu precauție sau veți avea de suferit, dragi Gemeni. Fiți sinceri cu voi legat de intențiile de comunicare cu cei din jur.

RAC

Cu Mercur Retrograd, Racii sunt adevărați vocaliști, dar de multe ori pierd încrederea în ei și cer părerea altora și îi sufocă. Este un moment prilenic să iasă în evidență prin ideile personale. Dacă vor avea mai multă încredere în ei vor ieși foarte bine toate lucrurile. Sunt mulți care vor să ajute Racii. Nu vă pierdeți încrederea în voi, dragi Raci.

LEU

Atenție mare, Leilor! Până pe 4 noiembrie este cazul să fiți mai ordonați. De multe ori ei sunt cu capul în nori și trăiesc clipa. Dar pierd detalii importante în tot acest tumultul. Încearcă să fii mai atent și mai ordonat. Ia-le pe toate pas cu pas, nu te îngreuna.

FECIOARĂ

Fecioare și-au pierut de tot răbdarea. Ea ar vrea ca totul să se întâmple ieri dacă se poate. Până pe 4 noiembrie dați dovadă de mai multă răbdare. Cu voi, dar și cu cei din jur. Pe plan profesional ar fi indicat să amâne niște semnări de contracte pentru că greșim o dată cu Mercur Retrograd.

BALANȚĂ

Au nevoie să aibă grijă de ele, sunt cam neglijente, se ocupă mai mult de cele din jur. Sunt angrenate pe muncă și uită că trebuie să mai trăiască și pentru ele. Încearcă să pui lucrurile la punct cu zâmbetul pe buze și niște afecțiune în plus. iubește-te pe tine

SCORPION

Ce de obicei, nici acum Scorpionii nu știu deloc să traseze niște limite. E timpul să pună stop când vine vorba de ajutorul cerut de la ceilalți. Trebuie să învațe să trăiască ținând cont de limite, pentru binele tău.

SĂGETĂTOR

Se află într-un moment în care are nevoie să spună ce gândește. De multe ori tinde să le strângă în interior, dar și când explodează… calitatea lui este că nu este ranchiunosși va trece peste. Va trebui să își îndrepte atenția către partenerul de viață și să poarte discuții serioase cu partenerul. Mercur e patronul dialoguluiș așa că este imporant să ia în considerare acest lucru.

CAPRICORN

Este într-o perioadă în care simte nevoia să lupte pentru ceea ce își dorește. El luptă pentru cei din jur, nu pentru ei. Mercur Retrograd îi ajută să depășească această perioadă dificilă și să obțină mai multe lucruri complet noi în viețile lor. Ei au un drum drept și văd lucrurile dintr-un singur unghi. Treci de obstacole cu încredere că poți face ceva și pentru tine. E momentul ca cei născuți sub acest semn zodiacal să facă ceva pentru tine și să se simtă și ei bine.

VĂRSĂTOR

Există o tendință majoră de a se agăța prea mult de trecut. Mercur Retrograd îi face pe cei născuți sub acest semn zodiacal  să iasă din trecut în mod automat. În perioada asta ești mult mai sensibil. Concentrează-te pe moment și trăiește clipa.

PEȘTI

Sunt tumultuoși și agitați. Vor să se întâmple totul acum, vor repede. Munca este principala lor preocupare. Vor să muncească. Și dacă nu au de muncă, ei tot caută ceva de făcut. E momentul să tragi o linie și să vezi ce ai realizat. Ai uitat să te bucuri de anumite lucrări. Nu permite grabei să îți strice cariera. Grăbește-te încet! Bucurăte și de latura sentimentală pentru că ei fără dragoste nu pot trăi.

Revista Presei