Horoscop: Mihai Voropchievici dezvăluie ce noroc aveți în dragoste, în funcție de ziua nașterii

horoscopes-star-sign-2019-1680×1120

Influența stelelor asupra vieții oamenilor a fost analizată în mii sau chiar zeci de mii de cărți, iar interesul acestora pentru horoscop rămâne unul extrem de ridicat, chiar și după sute de ani.

În funcție de ziua nașterii, Mihai Voropchievici ne arată care este norocul în dragoste al oamenilor.

HOROSCOP – Oamenii care se nasc în prima zi a lunii se îndrăgostesc rapid, însă nu cred în dragoste la prima vedere. Au 4 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu: 1, 10, 19 și 28.

HOROSCOP- Cei născuți în a doua zi a lunii analizează bine persoana înainte să aibă o relație.  Aceștia vor avea 4 eșecuri în dragoste și sunt compatibili cu cei născuți pe 2, 20 și 29.

HOROSCOP – Oamenii născuți în ziua de 3 sunt încrezători în propriile forțe și atunci când își aleg partenerul, cred despre acesta că este persoana ideală. Asta, desigur, până la prima probă contrarie. Nu au anumite tipare dar sunt compatibili cu cei din ziua de 3, 21 și 30.

„HOROSCOP – Cei născuți pe ziua de 4 sunt pătimași în dragoste și au capacitatea de a scoate ce e mai bun într-o persoană. Sunt compatibile cu persoanele născute pe 13, 22 și 31.

HOROSCOP – Cei născuți pe data de 5 sunt persoane capabile de sentimente înalte și pasionale, dar nu arată acest lucru. Nu se exeriorizează pentru a nu părea vulnerabile. Sunt compatibili cu cei născuți din 5, 14 și 23.

HOROSCOP – Cei născuți pe 6 mai întâi stabiliesc o prietenie, iar dragostea vine ulterior. Sunt loiali și onești. Au parte de cinci eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu cei născuți în 6, 15, 26.

HOROSCOP – Cei născuți pe 7 transmit sentimentele mai mult telepatic, prin semne. Nu vor să spună niciodată ”te iubesc”, de teamă. Sunt compatibili cu cei din 7, 16 și 25 ale lunii.

HOROSCOP – Cei născuți pe 8 cred foarte mult în sentimentul dragostei. Le e teamă de singurătate. Au nevoie de o dragoste adevărată pentru a se simți în siguranță. Au trei eșecuri în dragoste. Sunt compatibil cu 8, 17 și 26,” notează antena3.ro.

HOROSCOP – Oamenii născuți pe 9 înțeleg dragostea destul de greu, abia după ce se despart de cineva. Și aceștia vor avea patru eșecuri, fiind compatibili cu cei născuți pe 9, 18 și 27.

HOROSCOP – Aceia născuți pe 10 sunt lideri inclusiv în capitolul dragoste. Cu toate acestea, nu se implică prea mult timp într-o relație. Au două eșecuri și sunt compatibili cu cei născuți pe 1, 10, 11, 28.

„HOROSCOP – Cei născuți pe 11 sunt analitici. Gândesc mult până să facă primul pas. Are un singur eșec. Compatibili cu cei pe 2, 11 și 29 ale lunii.

HORSCOP- . Cei născuți pe 12 sunt romantici, însă se implică în relație doar dacă sunt foarte îndrăgostiți. Are un singur eșec în dragoste. Compatibili cu cei născuți pe 12, 21 și 30 ale lunii.

HOROSCOP – Cei născuți pe 13 iubesc cu pasiune și nu se implică superficial. Au 5 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu cei din 4, 13, 22 și 31.

HOROSCOP – Cei născuți pe 14 sunt foarte pasionali și capabili de sentimente foarte puternice. Au 3 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili 5, 14 și 23 ale lunii.

HOROSCOP – Cei născuți pe 15 sunt loiali, onești, nu înșeală. Rămân prieteni cu foștii parteneri. Se întorc la vechile iubiri. Au 6 eșecuri. Sunt compatibili cu 6, 15, 24 ale lunii,” adaugă antena3.ro.

HOROSCOP – Oamenii născuți pe 16 emană pur și simplu dragoste. De asemenea, pentru aceștia contează ca partenerul să le înțeleagă mesajele subtile. Fiind extrem de selectivi, au un singur eșec în dragoste și sunt compatibili cu cei născuți pe 7, 16 și 25.

HOROSCOP – Aceia născuți în data de 17 cred foarte mult în sentimentul dragoste și au nevoie să simtă dragostea adevărată. Tocmai de aceea, sunt în permanente căutări. Numărul de eșecuri în dragoste: 4. Sunt compatibili cu cei din 8, 17 și 26.

HOROSCOP – Oamenii născuți pe 18 înțeleg dragostea destul de târziu. Atât de târziu încât încep să o simtă mai puternic abia după ce s-au despărțit de respectiva persoană. Număr de eșecuri: 1. Sunt compatibili cu cei din : 9, 18, 27 ale lunii.

„HOROSCOP – Cei născuți pe 19 nu cred în dragoste la prima vedere. Nu se implică foarte mult. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu cei din 1, 10, 19, 28.

HOROSCOP – Cei născuți pe 20 sunt persoane sensibile. Au tendința să cântărească foarte mult lucrurile dintr-o relație. Au patru eșecuri.Sunt compatibili cu cei din 1, 11, 20 și 29.

HOROSCOP – Cei născuți pe 21 sunt încrezători în forțele proprii. Sunt romantici și atunci când își aleg partenerul cred că au găsit persoana ideală. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu cei născuți pe 3, 12, 30.

HOROSCOP – Cei născuți pe 22 iubesc pătimaș. Pentru ei dragostea e ceva serios. Iubesc surprizele de la aprteneri. Au 5 eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu 4, 13, 22 și 31.

HOROSCOP – Cei născuți pe 23 sunt pasionali și se îndragostesc repede. Se pot muta cu cineva foarte ușor. Stabilesc cu greutate o legătură de lungă durată. Au un singur eșec în dragoste. Sunt compatibili cu: 5, 14 și 23.

HOROSCOP – Pentru cei născuți pe 24 iubirea vine ușor, ca urmare a unei prietenii. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu: 6, 15 și 24.

HOROSCOP – Cei născuți pe 25 transmit dragostea prin semne mai degrabă, decât prin cuvinte. Au două eșecuri . Sunt compatibili cu 7, 16, 25.

HOROSCOP – Cei născuți pe 26 nu se implică prea mult într-o relație. Au două eșecuri. Sunt compatibili cu 1, 10, 19 și 28 ale lunii.

HOROSCOP – Cei născuți pe 27 se gândesc mult până fac primul pas.Ratează de multe ori ocazia. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu : 2, 11, 29 și 20.

HOROSCOP – Cei născuți pe 28 cred foarte mult în dragoste și de aceea nu rămân snguri.Tind să aibă predispoziția către o dragoste trupească. Au 4 eșecuri. Sunt compatibili cu cei de pe 8, 17, 26 ale lunii.

HOROSCOP – Cei născuți pe 29 sunt capabili de sentimente puternice, deși nu vor să arată lucrul acesta. Le este teamă să nu fie considerați vulnerabili.Au 5 eșecuri. Sunt compatibili cu cei din 5, 15 și 25 ale lunii.

HOROSCOP – Cei născuți pe 30 sunt cei care evaluează mult o persoană. Au patru eșecuri. Sunt compatibili cu cei născuți cu cei din 1, 12, 21 și 30.

HOROSCOP- Cei născuți pe 31 înțeleg foarte greu sentimentul de dragoste. Rememorează relațiile trecute. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu cei născuți pe 4, 13, 22 și 31” adaugă antena3.ro.

Citește și:

Revista Presei