Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile care vor crea probleme mari celorlalți: cele mai prefăcute femei sunt născute sub aceste semne astrologice

04 nov. 2020
Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile care vor crea probleme mari celorlalți: cele mai prefăcute femei sunt născute sub aceste semne astrologice

Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile feminine ascund în ele multe mistere și nu toate au la bază cele mai bune calități. Unele zodii feminine pot fi foarte amăgitoare și prefăcute, pot să ajungă la succes doar prin diferite șiretlicuri. Astrologii atenționează că pot fi foarte periculoase și pot manipula cu ușurință cu un om.

Horoscop Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici, a prezentat la Antena3 topul celor mai prefăcute zodii feminine, care te pot amăgi doar cu câteva cuvinte. Trebuie să ținem cont de doamnele care pot manipula prin diferite cuvinte potrivite, emoții sau acțiuni. Nu trebuie să cazi în această plasă și nu are nici o importanță ești o femeie sau un bărbat, fii foarte atent cu ele.

Femeia Gemeni

Femeile care s-au născut în zodia gemeni au un dar de a vorbi frumos și de a alege cele mai potrivite cuvinte pentru a convinge un om. Sunt foarte rapide și istețe, aceste lucruri se datorează gândirii și modului de a privi viața. Folosesc diferite șiretlicuri ca să ajungă la un anumit scop. Pot să manipuleze cel mai bine prin comunicare, deoarece sunt suficient de ambițioase și atente.

Femeia Pești

Doamnele din această zodie sunt foarte frumoase și asta le ajută să obțină tot ce își doresc. Sunt gata să te ajute doar dacă au de câștigat ceva din asta și nu se lasă păcălite, pentru că ele sunt cele care mint. Se gândesc foarte bine înainte să acționeze și analizează fiecare pas pe care le fac. Femeia Pești poate să ajungă la orice scop pe care și-l pune doar cu emoții puternice.

Femeia Balanță

Femeia Balanță este foarte atrăgătoare pentru bărbați, întrucât este senzuală, echilibrată și gingașă. Pot manipula orice bărbat care apare în viața ei, dar pot fi amăgitoare și cu femeile din jurul lor. Vor să câștige cât mai mult teren și să se manifeste ca un lider în orice situație. Această zodie feminină poate fi foarte prefăcute când au nevoie de ceva important.