Horoscop Minerva 16-22 noiembrie 2020. Previziuni complete. Succes în dragoste pentru unii nativi, în timp ce mai multe zodii se vor bucura de sume imense de bani

16 nov. 2020
Horoscop Minerva 16-22 noiembrie 2020. Previziuni complete. Succes în dragoste pentru unii nativi, în timp ce mai multe zodii se vor bucura de sume imense de bani

Horoscop Minerva. Săptămâna 16-22 septembrie 2020 aduce pentru multe zodii evenimente speciale în dragoste, iar altele sun obsedate de o persoană care îi apare chiar și în vise. Mai mult, unii nativi vor descoperi că banii se pot face altfel și vor primi în această perioadă sume imense de bani. Astfel, este o săptămână complexă și sunt așteptate schimbări pe plan personal, dar și profesional.

Horoscop Minerva 16-22 noiembrie 2020

Astrologul Minerva a povestit previziunile complete pentru această săptămână pe HUFF.ro. Află dacă te numeri printre zodiile norocoase la capitolul bani.

Zodia Berbec

Această săptămână pentru berbeci este una deosebită, întrucât nu poți uita o persoană, chiar și o vezi în vise. Astrologul menționează că este un semn important, care nu trebuie evitat. Următoarea perioadă toate evenimentele din viața berbecului se învârt în jurul dragostei și acest nativ încearcă să rezolve toate problemele interioare.

Zodia Taur

În primul rând, taurii reușesc să termine un proiect la care a lucrat câteva luni și este extrem de mulțumit de sine. În al doilea rând, un om impresionant apare în viața lui, care îi aduce motivație și speranță în ziua de mâine. Acest nativ suferă din cauza singurătății și vrea să-și găsească o persoană apropiată cu care să împarte binele și răul.

Zodia Gemeni

Zodia gemeni vor trece prin momente grele la serviciu și trebuie să fie mai echilibrați, înțelepți și înțelegători cu cei din jur. Este timpul să schimbați ritmul și să lucrați mai puțin, deoarece sănătatea vă dă de înțeles că nu poate să reziste la tot valul de muncă care vine în ultima perioadă.

Zodia Rac

Practic săptămâna 16-22 noiembrie se se desfășura în jurul unei singure persoane și acum cu adevărat sunteți generoși și deschiși cu ea. Nu trebuie să uitați nici de propria persoană și să vă relaxați când simțiți nevoia. De asemenea, este recomandat să nu îți creezi foarte rapid concluzii, pentru că ai mari șanse să greșești.

Zodia Leu

Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal au parte de o săptămână grea, dar este destul de pregătit pentru toate dificultățile care vin peste el. Cuvintele potrivite sunt la el în buzunar și știe să convingă orice om. Prin urmare, mai trebuie de menționat că în această perioadă o să aveți o schimbare în programul vostru și s-ar putea să vină un nou termen de predarea unui document sau unui material important.

Zodia Fecioară

Acest nativ se va bucura de multă activitate în câmpul muncii. Sunteți mai productivi decât de obicei, dar din păcate nesiguranța voastră vă poate afecta la un moment dat. Aveți șansa să reacționați rapid și înțelept, dar nu uitați să faceți toate lucrurile cu mare încredere.

Zodia Balanță

Balanța trebuie să rezolve problemele care au apărut în familia lui. De data asta trebuie să folosiți farmecul argumentelor și cuvintele calde ca să convingeți oamenii. Sunteți suficient de pregătiți pentru diferite obstacole, dar nu vă grăbiți să acționați. Este recomandat în această săptămână să fiți mai deschiși cu cei din jur și să scăpați de tot ce vă pare în plus.

Zodia Scorpion

Zodia Scorpion este pusă în situația să aleagă dintre două lucruri extrem de importante. În așa fel, aveți parte de o săptămână dificilă, care o să joace un rol important în viitoarea voastră profesie. Cu toate că aveți o dispoziție rea și nu sunteți mulțumit de voi, oamenii apropiați vă încurajează și sunt alături de voi.

Zodia Săgetător

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal au parte de o săptămână productivă din mai multe puncte de vedere. Mai întâi de toate, treceți la o altă etapă în relația voastră amoroasă și sunteți destul de încrezuți în sine. Mai apoi, primiți o propunere extraordinară de afaceri și această persoană care vine cu noua idee este gata să se implice și financiar. Este timpul să acționați rapid.

Zodia Capricorn

Capricornii în sfârșit vor vadea luminița din capătul tunelului și speranța va apărea în sufletul lui. Ei sunt cei care vor avea un mare noroc financiar și vor rămâne cu o sumă frumoasă pe viitor. Este recomandat să fiți mai atenți la gestionarea timpului.

Zodia Vărsător

Acești nativi observă că dacă schimbi câte ceva în viața ta, lucrurile merg mai bine. Așa și fac vărsătorii, vor ca viața lor să ajungă la o nouă etapă și să aibă culori mai deschise. Partenerul de viață este pregătit să înceapă o nouă cale împreună cu voi.

Zodia Pești

Această săptămână deschide noi uși pentru zodia pești și aveți parte de evenimente pe care nu le veți uita niciodată. Sunteți revoltați de faptul că oamenii nu vă înțeleg, dar vă liniștiți atunci când aflați că soarta vă pregătește oportunități incredibile și o să începeți să lucrați într-un nou job.