Horoscop Minerva 23-28 noiembrie. Bani, o nouă iubire și șansa de a evolua profesional: Vezi care sunt previziunile săptămânii și ce îți rezervă astrele

horoscop 3

Horoscop Minerva 23-28 noiembrie. Săptămâna aceasta vine cu lucruri bune pentru nativii mai multor zodii. Fie că e vorba despre bani, oportunități de carieră, reapariția unei vechi iubiri în viața ta, acum este momentul să fii deschis în fața a ceea ce au astrele pregătit pentru tine și să acționezi.

Horoscop Minerva 23-28 noiembrie, prezentat pe huff.ro

Berbec: Săptămâna aceasta vin în atenția ta mai multe chestiuni ce țin de educația ta, astfel că e bine să nu te pripești și să analizezi bine oportunitățile din fața ta, pentru a te asigura că iei cele mai bune decizii. Sfaturile prietenilor vor fi cu siguranță bine venite. Ai grijă de energia ta și investește-o acolo unde este nevoie.

Taur: Săptămâna vine cu oportunități financiare pentru nativii din taur, însă e nevoie de atenție și deschidere pentru acestea. Fii cu ochii în patru, pentru că știi cum e…ți se dă, dar nu ți se bagă și în sac. Pe lângă asta, o întâlnire intimă te pune într-o situație confuză. Tentant ori inconfortabil? Ceva ieșit din comun te așteaptă.

Gemeni: O relație sau un parteneriat îți poate face sau desface cariera. Fii atent, e nevoie de decizii importante! Este un moment potrivit și pentru schimbarea locului de muncă. Te poți baza pe intuiția ta, cele mai bune oportunități pot fi cele la care nu te aștepți.

Horoscop Minerva 23-28 noiembrie. Bani, o nouă iubire și șansa de a evolua profesional: Vezi care sunt previziunile săptămânii și ce îți rezervă astrele

Rac: Săptămâna aceasta, ai grijă de bunăstarea ta. Toate deciziile pe care le iei îți pot afecta sănătatea și binele fizic și emoțional. Este momentul pentru o analiză a stilului de viață. Nu ezita când vine vorba de riscuri și încearcă să treci peste nesiguranța pe care o simți în fața deciziilor importante. Ia măsuri!

Leu: Creativitatea te va duce dincolo de zona ta de confort. Lasă-te condus. Ai șansa de a-ți deschide noi căi pentru venituri suplimentare. Posibil să te simți blocat ori sufocat, așa că cel mai înțelept este să ieși pentru o gură de aer și pentru a-ți elibera mintea de lucrurile care te apasă. Contactează-ți prietenii dacă ai nevoie de cineva drag sau apropiat, de un sfat sau doar de a împărtăți cu cineva acțiunile ultimelor zile.

Fecioară: Ești concentrat pe casa ta săptămâna aceasta. Poate ai nevoie de un nou spațiu de lucru, ori te-ai săturat și vrei să redecorezi, lasă-te condus de imaginație și dă frâu liber creativității.

Va ieși ceva frumos din mâinile tale, de care atât tu cât și cei dragi vă veți bucura. Dacă nu ai casa ta, acesta ar putea fi un moment potrivit pentru un împrumut. Ai încredere, te așteaptă schimbări mari.

Balanță: Ai nevoie de un program. Altfel nu poți fi productiv săptămâna aceasta, doar așa îți vei duce planurile la bun sfârșit. Dacă îți împarți banii cu cineva, vă așteaptă discuții serioase legate de modul în care fiecare dintre voi vede gestionarea acestora. Nu uita, uneori un compromis este bine venit și salvează situația.

Scorpion: Ai parte de oportunități financiare cu care trebuie să fii foarte atent. Să cheltui? Să investești? Analizează-ți bine șansele, consecințele vor fi majore. Ar putea fi binevenite niște schimbări legate de modul în care cheltui banii pe care îi faci. Crearea unui buget te-ar putea ajuta să îți gestionezi mai bine veniturile.

Săgetător: Iubire și creativitate sunt cuvintele care îți definesc săptămâna. O persoană nouă sau chiar una din trecut îți poate atrage atenția. Este posibil, însă, ca momentul să nu fie cel mai potrivit pentru o întâlnire cu această persoană, ir dacă lucrurile nu decurg așa cum îți dorești, nu te descuraja. Uneori lucrurile pur și simplu nu se întâmplă cum ne imaginăm.

Horoscop Minerva 23-28 noiembrie. Bani, o nouă iubire și șansa de a evolua profesional: Vezi care sunt previziunile săptămânii și ce îți rezervă astrele

Capricorn: Este momentul să treci la conducere echipei din care faci parte profesional. Dacă până acum ai lucrat din culise, acesta este momentul tău să strălucești. Personal, nu ai chef să ieși din casă și să fii printre oameni, însă îți poate face bine. Perioada este una grea pentru întreaga umanitate.

Vărsător: Prietenii tăi îți pot deveni parteneri profesionali. Aducerea laolaltă a resurselor mai multor persoane va aduce lucruri pe care ți le dorești foarte mult.

La serviciu poți avea probleme de comunicare. Este bine să fii precaut și să nu reacționezi influențat de emoții negative. Ia-ți un răgaz pentru a comunica lucrurile într-o manieră potrivită.

Pești: „Deși ai perspective bune de avansare profesională în următoarele câteva săptămâni, astăzi nu este o zi bună pentru semnarea unui contract de muncă sau pentru angajarea de personal pentru afacerea ta. Va fi dificil să găsești o situație sută la sută favorabilă, deoarece vor fi necesare prea multe compromisuri.” spune Minerva, potrivit huff.ro.

Citește și:

Revista Presei