Horoscop Minerva. Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie. Mare atenție. Fenomenul durează până pe 14 noiembrie

minerva

Horoscop Minerva. O perioadă delicată pentru toate zodiile. Fenomenul astrologic care domină planetele va avea urmări și trebuie să avem mare atenție. Marte retrograd va dura între 9 septembrie – 14 noiembrie 2020 și vine cu multe schimbări pentru mai toate zodiilor.

Cunoscutul astrolog Minerva a comentat pentru huff.ro cum ne influențează Marte retrograd și a explicat în detaliu cum trebuie să privim lunile care urmează.

Horoscop Minerva. Ce înseamnă Marte retrograd

„Marte retrograd în Berbec? Wow, ce nebunie!? Datorită pandemiei mulți au văzut deja schimbări majore în ceea ce privește munca și romantismul. Următoarele câteva luni, s-ar putea să se resimtă ca și cum lucrurile s-ar opri și va trebui să fiți ferme pe fiecare bucățică de teren pe care începeți să-l câștigați.

Marte este simbolul „masculinității”, după cum Venus este al feminității. Cu toate acestea, este important de menționat că fiecare este un amestec din ambele energii. Și asta mă duce cu gândul că la începuturi, Marte și Venus au fost UNUL, Venus reprezentând partea sa feminină și care în timp s-a disociat dând naștere zeiței frumuseții, feminității abisale și al plăcerii.

Ca argument mă duc la ideea în care Venus este provocată și atunci ea devine o zeiță a războiului, duce luptele la fel de ferm ca și Marte, dar mai subtil, apelează la arme neconvențioale, ca să fac o paralelă cu prezentul, la niveluri care dor mai profund decât o simplă rană provocată fizic.

Ei bine, când este implicată retrogradarea, aceste energii și modul în care le exprimăm în viața noastră personală și socială pot fi un pic mai diferite.

Venus stăpânește trăsături „feminine” precum emoția, frumusețea și dragostea. În schimb, Marte stăpânește trăsături „masculine” precum agresivitatea, sexul, acțiunea și dorința. Când o planetă atât de dinamică și de belicoasă este retrogradă, aceste afecte despre care aminteam pot fi ceva mai vulnerabile.

Impulsurile sexuale se pot diminua. La locul de muncă, s-ar putea să simțiți că stagnați și ca și cum ați pierde orice inerție pe care ați acumulat-o atunci când încercați să mergeți mai departe. Mai simplu spus, Marte retrograd este incredibil de frustrant. Și pentru că acesta fenoment are loc în Berbec, semn primar pe care îl stăpânește, așteptați-vă să fie o provocare suplimentară. Cei care au Marte în Berbec la naștere s-ar putea simți afectați de retrograd mai puternic. Conflictul deschis nu va o soluție în acest timp, în schimb, concentrați-vă asupra introspecției, a meditației, a explicat Minerva.

Mai multe detalii despre fiecare zodie pe huff.ro.

Revista Presei