Horoscop Minerva pentru 2-8 noiembrie 2020. Zodiile care vor avea probleme serioase în cuplu săptămâna aceasta. Nativii care vor câștiga bani

minerva

Horoscop Minerva. Pentru 2-8 noiembrie zodiile au pregătit multe evenimente importante. Mulți nativi au energie suficientă ca să îndeplinească diferite sarcini și trebuie să profite de acest lucru. Renumitul astrolog vine cu mai multe detalii despre fiecare zodie în parte și atenționează nativii care au o săptămână grea.

Horoscopul a fost prezentat pe HUFF.ro.

Berbec

Pentru zodia Berbec această săptămână este una foarte productivă, pentru că reușește multe lucruri să facă. Acest nativ se poate mândri cu faptul că ascultă atent pe toată lumea, în special pe membrii familiei. Acum este momentul să profitați de energia și înțelepciunea care vine peste voi. Mai mult, vă bucurați de succes pe plan profesional și personal.

Taur
Zodia Taur se poate lăuda în această săptămână cu pașii profesionali pe care îi face. În această săptămână muncesc foarte mult și le pare o perioadă grea. Nu vă grăbiți să vă întristați, deoarece timpul pe care îl petreceți la muncă peste ani o să vă aducă multe succese. Sunteți productivi și foarte atenți la tot ce se întâmplă în jurul vostru.

Gemeni
Astrologul vine cu o precizare importată pentru zodia Gemeni, deoarece sunt mari șanse ca în această săptămână să începeți o nouă relație. Este recomandat să vă gândiți foarte mult înainte să faceți un pas major în viața voastră. Din cauza muncii nu ați avut suficient timp pentru emoții și acum apare o șansă ca să rezolvați toate problemele în iubire.

Rac
Racul la finalul săptămânii va fi de neclintit și puține lucruri o să le schimbe părerea despre ceva. Cu toate că pare răutăcios de la început, peste o perioadă se transformă. Acest nativ o să fie romantic, creativ și o să aleagă cele mai potrivite cuvinte pentru a convinge o persoană importată din viața lui. Are nevoie de liniște și de pace.

Leu
De data asta Leul nu se gândește la dragoste, dar la muncă. Și peste o perioadă lungă și-a găsit liniștea sufletească. În săptămâna asta leul se poate mândri cu o libertate de exprimare și uimește toată lumea cu creativitatea lui. Pe plan sentimental tot este bine și se bucură de un echilibru.

Fecioară
Fecioara este atrasă de muncă și toată săptămâna va fi ocupată cu finalizarea proiectelor. Acum vrea să lucreze mai mult, deoarece simte că poate ajunge la succes. Acordă un timp major lucrului în echipă și vrea să se manifeste ca un adevărat lider. Este o săptămână foarte grea, poate chiar o să lucreze niște ore suplimentare, pentru că nu vrea să dezamăgească.

Balanță
Balanța în această săptămână trebuie să fie mai atentă pe plan emoțional și să fie mai grijulie cu partenerul de viață. Trebuie să ajungă la unele compromisuri ca să nu distrugă o relație care durează de ceva timp. Astrologul recomandă să-și pună în valoare toate farmecele și să fie cât mai deschis nu doar cu partenerul de viață, dar și cu oamenii care îl înconjoară.

Scorpion
Scorpionul este însoțit de multe schimbări care îi dau bătăi de cap și este nevoit să acorde mai mare atenție oamenilor din jur. Pandemia este vinovată pentru toate modificările din viața lui și trebuie să aibă răbdare și grijă la detalii. Este o perioadă în care documentarea este foarte importantă și îl poate ajuta în multe momente dificile.

Săgetător
Acest nativ suferă din cauza ideilor învechite, care îl încurcă să se dezvolte. Mai mult, acest lucru afectează foarte mult relația și partenerul vostru vrea să fiți mai deschis la necunoscut și să experimentați mai mult. Este necesar ca în relația voastră să apară o scânteie, întrucât cuplul vostru devine tot mai plictisitor.

Capricorn
Zodia Capricorn în această săptămână se va bucura de un venit în plus. Se pare că munca în plus, vă aduce și bani în plus. Prin urmare, este predispus să facă investiții care peste o perioadă mai lungă o să-i aducă niște bani frumoși. Investiția este una neașteptată, dar peste un timp o să vă bucurați de rezultate bune și poate chiar de o afacere nouă.

Vărsător
Vărsătorul este extrem de fericit pentru faptul că are o nouă persoană în viața lui. În așa fel, se bucură de fiecare clipă și este pasionat de omul care îi schimbă principiile de viață. Cel mai frumos este că noua persoană este la fel de pasionată, vrea ca sentimentele voastre să nu se mai termine și să se transforme în ceva mai mult.

Pești
Oamenii care s-au născut în zodia pește se vor confrunta cu câteva probleme în relație. Aceste probleme vin de la lipsa de comunicare și lipsa banilor. Este o perioadă dificilă, dar acum este momentul să clarificați neînțelegerile și să stabiliți care este viitorul cuplului. Este clar că trebuie să luați o decizie și comunicarea vă poate ajuta.

Revista Presei