Horoscop Minerva. Previziuni inedite. Zodiile care au caracteristici deosebite. Nu le vei putea uita

minerva

Horoscop Minerva. Fiecare zodie în parte are caracteristicile ei. Unele semne zodiacale sunt mai reci, altele mai calde, altele doar te fac să le apreciezi fără sa îți dai seama care este, de fapt, motivul. Iată cele trei zodii pe care nu le vei putea niciodată.

Minerva, unul dintre cei mai renumiți astrologi din România a vorbit în intervențiile ei televizate despre zodii și a explicat ce caracteristici au. Astfel am realizat un top al lor și am rezumat mai jos.

Scorpionul este prima zodie din clasament. În cazul în care ai avut o relație cu o astfel de zodie, știi despre ce este vorba. Cei născuți sub acest semn zodiacal au nevoie de timp pentru a cunoaște o persoană, iar atunci când iubește cu adevărat, nu mai are nicio limită.

Nu ai cum să uiți o astfel de zodie. Comportamentul ei intens, complex, îți va rămâne mereu întipărit atât în suflet cât și în minte, indiferent pe cine vei cunoaște în viitor.

Taurul este o altă zodie pe care cu siguranță nu o vei uita niciodată. Nativii acestei zodii sunt loiali, dedicați și întotdeauna vei fi o prioritate pentru ei atât timp cât ești în viața lor.

Cei născuți sub acest semn zodiacal nu te vor dezamăgi niciodată și vor fi alături de tine chiar și în cele mai dificile momente, motiv pentru care, dacă un taur dispare din viața ta, îi vei simți lipsa, ba mai mult de atât, va fi destul de imposibil să-l uiți.

Zodia sensibilă pe care nu o poți uita

Un alt semn zodiacal pe care nu îl vei uita este Fecioara. Nativii acestei zoii sunt artistici, senisbili, amuzanți, lucruri destul de dificil de găsit într-o singură persoană. Caracteristica lor importantă este că poți vorbi cu ei despre orice. Mereu te vor susține și îți vor oferi toată încrederea fără să te critice.

La capitolul promisiuni, Fecioara este cea mai bună alegere. Știe să țină un secret, o promisiune și va fi mereu acolo pentru tine. Așa că, dacă dispare din viața ta, este posibil să-ți fie destul de greu să o înlocuiești, iar amintirea ei va fi pretutindeni cu tine.

Revista Presei