Horoscop Minerva. Surprize pe toate planurile. O zodie primește tot ce aștepta de multă vreme

minerva

Horoscop Minerva. Finalul lunii octombrie vine cu mari surprize pentru toate zodiile. O zodie reușește să-și împlinească toate dorințele de luni de zile, iar alte zodii trec la schimbări majore în viețile lor. 

La finalul lunii octombrie, Berbecii reușesc să facă un pas mare pentru schimbare, în timp ce Vărsătorii primesc totul pe tavă. Toate aspirațiile și dorințele din ultimele luni se vor concretiza.

Iată cum arată Horoscopul Minerva la finalul lunii:

Berbecul trebuie să ia în considerare timpul liber la final de lună

”Este bine să bați în retragere și să permiți și altora să facă un pas înainte pentru o schimbare. Discuți liniștit despre antichități sau moșteniri, poate că reușești să cumperi ceva dorit de multă vreme”, spune Minerva.

Taurul pe de altă parte, are toată atenția acordată asupra cercului de prieteni și persoane apropiate.

”Petreceți cât mai mult, cu cei mai interesanți oameni din cercul tău. Soarele, în Casa a 8-a, sectorul resurselor de la alții și conjunct cu Mercur retrograd. Când ajungi la cineva pe care îl găsești pe placul tău, îți dai seama că există o legătură pe care nu bănuiai. Dacă îți dorești iubire, este o săptămână minunată pentru a trimite un e-mail cuiva care te interesează”.

Gemenii sunt în centrul atenției și au posibilitatea de a face o mulțime de lucruri pe care le au pe listă.

”Ești în centrul atenției, ca atunci când ești pe scenă și se ridică cortina! Soarele este în Casa a 6-a, casa muncii și a sănătății sau a stilului de viață, și face conjuncție cu Mercur retrograd. Poți parcuge lista de lucruri care le ai de făcut, abordând cu ușurință proiectele în sistem telemuncă”, se arată în Horoscop. 

În cazul Racului, lucrurile pe plan intim merg mai bine ca niciodată.

”Ai acces la fapte și la cifre și răspunsul corect îl ai în momentul în care ai nevoie de el. Soarele, este în Casa a 5-a, casa riscurilor, a creativității și a romantismului și face conjuncție cu Mercur retrograd. Este un moment minunat pentru explorarea unor fantezii intime”, spune Minerva.

Leul pe de altă parte se va trezi cu diverse nevoi la finalul lunii octombrie.

”Poți da și primi ajutor de specialitate la momentul potrivit, dă-te deoparte și lasă-i pe alții să facă prostii. Soarele în conjuncție cu Mercur retrograd sugerează că acasă există multă hărmălaie. Telefonul sună, primești o grămadă de SMS-uri în timp ce între membrii familiei au loc discuții încinse”, adaugă Minerva.

O zodie ar putea fi trasă în jos

Fecioara trebuie să fie vigilentă la finalul lunii.

”Poți colabora și face una dintre cele mai mari mutări sociale, ca și cum ai da șah mat gurii lumii. E timpul să renunți la tipul de gândire deterministă. Nu există niciun beneficiu, indiferent dacă gândul este bun sau nu, deoarece te trage în jos”, arată Horoscopul.

Balanța trebuie să ia o decizie importantă legată de starea ei de sănătate.

”Decizia de a schimba ceva în modul cum îți apreciezi sănătatea este pivotul central al săptămânii. Ești pe drumul cel bun când vine vorba despre corpul tău. Soarele, este în Casa a 2-a, casa banilor munciți conjunct cu Mercur retrograd”, spune Minerva.

Scorpionul va avea o oportunitate la încheierea lunii octombrie. Ar pute trăi o întorsătură de situație.

”O întâlnire întâmplătoare ți-ar putea aduce o oportunitate semnificativă. Poți aborda relațiile provocatoare cu siguranță în sine, iar soluțiile vă vor apărea după cum cere momentul. S-ar putea să te vezi cu o persoană care mereu a fost împotriva ta, care face o întorsătură de 180 de grade și să fie de acord cu tine”, spune Minerva.

La Săgetători, familia este prioritară la final de lună.

”Ceva îți iese în cale care face ca sentimentul de acasă să fie mult mai plin. Soarele, în Casa a 12-a a intuiției și abilităților psihice, face conjuncție cu Mercur retrograd, planeta comunicării”.

În cazul Vărsătorilor, lucrurile merg mai bine ca niciodată. Ei reușesc să primeasc tot ce așteptau de multă vreme.

”Au loc evenimente cu o turnură neașteptată pentru unii. Are loc ceva la care tu te așteptai de foarte multă vreme. Poți obține ajutor și sprijin de la alții chiar și prin intermediul rețelelor sociale”.

Peștii vor fi total surprinși la finalul lunii. Îi vor surprinde pe toți cei apropiați.

”Unul din multele tale talente, mai puțin cunoscut, va ieși la iveală spresurprinderea șefilor și a colegilor”, se arată în Horoscop.

Revista Presei