Horoscop octombrie. Cele trei zodii care își vor găsi jumătatea. Previziuni complete

horoscop 7
Zodiac clock with golden sun in Venice. NASA is changing stars around, causing a change to the zodiac - and everyone's astrology signs could now be different.

Prima lună de toamnă este deja pe sfârșite, iar cu pași repezi ne îndreptăm spre luna octombrie, care vine cu surprize mari din punct de vedere sentimental pentru aceste trei zodii. Ele își vor putea găsi jumătatea în următoarea lună.

Gemenii sunt primii pe listă. Nativii acestei zodii care nu sunt încă într-o relație au șanse mari ca în luna octombrie să întâlnească pe cineva cu ajutorul prietenilor sau a cunoștințelor.

Mare atenție însă, nu trebuie făcut abuz de selectivitatea, uneori persoana potrivită e mai aproape de tine decât crezi.

Leul este o altă zodie care are șanse mari să își găsească jumătatea în luna următoare. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea o serie de oportunități romantice în luna octombrie.

Iubirea este destul de aproape de locul în care trăiești și nu numai. Îți poți găsi jumătatea și în timp ce călătorești în străinătate. Perioada 1-22 octombrie este încurajatoare pentru noi relații.

Zodia care va fi total surprinsă

În cazul scorpionilor, situația este mai simplă decât cred ei. Nativii acestei zodii trebuie să știe că iubirea lor este în locurile în care se așteaptă mai puțin, cum ar fi la Biserică.

De asemenea, apropiații îți pot face cunoștință cu o persoană specială. Perioada 1-28 octombrie este încurajatoare pentru relațiile de dragoste, așa că nu da cu piciorul acestei șanse.

Revista Presei