Horoscop rune 10-16 august. Mihai Voropchievici spune care sunt zodiile care vor avea cea mai grea săptămână

09 aug. 2020
Horoscop rune 10-16 august. Mihai Voropchievici spune care sunt zodiile care vor avea cea mai grea săptămână

În fiecare sâmbătă, Mihai Voropchievici prezintă HOROPSCOPUL RUNELOR la Antena3, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse. Numerologul vine cu cel mai apreciat horoscop de pe piață, care este accesat de sute de mii de persoane în fiecare săptămână. Pentru perioadă 10-16 august nu vine cu cele mai bune vești pentru zodii.

Iată mai jos, Horoscopul runelor prezentat de Mihai Voropchievici la Antena3.

Berbec. Nativii născuți în această zodie trebuie să privească lucrurile dintr-un unghi diferit, să abordeze situațiile altfel decât până acum sau nu vor reuși nimic.

Taur. Urmează o săptămână grea în care parcă viine uraganul. Va fi război tot timpul și bătălii furtunoase. Vestea bună este că dacă-și păstrează calmul, vor câștiga.

Gemeni. Nu mai au deloc răbdare, ceea ce va crea probleme. Aveți răbdare și veți obține ceea ce vă doriți! Nu vă forțați norocul, acesta e făcut pentru oamenii răbdători.

Rac. Numai de bine. Calitate superioară în toate: sănătate, bani, dorințe, bucurii.

Leu. Leii chiar dacă nu sunt în vacanță, sunt în vacanță. Vor fi multe telefoane și mesaje.

Fecioară. O săptămână foarte importantă pentru această zodie. Cei născuți sub acest semn vor afla un adevăr care le poate marca viața. Marcajele pot fi super benefice sau mai puțin plăcute.

Balanță. E punct și de la capăt. Încep o viață nouă, un fel de revigorare pe toate planurile. Un refresh care vine cu bine.

Scorpion. E o săptămână care vine cu daruri de toate felurile. Cadou-surpriză sau o sumă importantă de bani.

Săgetător. Nu mai suportă. Vrea schimbare! Are două dorințe mari, să-și schimbe locul de muncă sau locuința. Dar să schimbe.

Capricorn. Atenți cum comunicați și relaționați cu cei din jur. Ori va fi bine, ori rău. Totul ține de voi. Păstrați-vă echilibrul sau va ieși scandal.

Vărsător. Vrea pauză, se acunde de toți și de toate. E învăluit în mister.

Pești. Vine o schimbare, dar nu oricum. E bine să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante.