Horoscop rune 12-18 octombrie. Mihai Voropchievici spune care sunt zodiile care vor primi bani și cadouri în săptămâna care urmează

mihai voropchievici

Horoscop rune 12-18 octombrie. În fiecare sâmbătă, celebrul numerolog Mihai Voropchievici prezintă în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, difuzată pe Antena3 previziunile astrologice pentru fiecare nativ în parte. Săptămâna care urmează se anunță una cu vești bune pentru mai toate zodiile, în special pentru cei din Fecioară.

Horoscop rune 12-18 octombrie cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune BERBEC

Nativii născuți în această zodie trebuie să se pregătească pentru o veste nu foarte plăcută. Mare grijă cum reacționați deoarece sunteți pe o pojghiță de gheață foarte subțire, care ar putea crăpa oricând. Puteți deveni deranjanți pentru cei din jur prin vorbe, atitudine și mai ales fapte. Luați-vă măsurile de precauție și încercați să nu împungeți pe nimeni.

Hororscop rune TAUR

Taurii sunt într-o perioadă în care așteaptă să se întâmple o schimbare foarte importantă în viața lor. Superstițiile spun că ar putea să vină Făt Frumos așa că nu vă culcați prea devreme și mai încercați să faceți din zi noapte și din noapte zi, altfel cum să vină dragostea dacă stați ascunși?

Horoscop rune GEMENI

Vești foarte bune pentru nativii născuți în această zodie. Nicio surpriză neplăcută pentru gemeni, ba chiar dimpotrivă. Vor avea de câștigat în săptămâna următoare pe absolut toate planurile.

Horoscop rune RAC

Este o săptămână dominată de Cupidon pentru această zodie. Multă dragoste, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Pentru cei căsătoriți se trezesc instinctele, chiar dacă e toamnă. Așa că va fi cu multe inimioare.

Horoscop rune LEU

Pregătiți tunurile, urmează o săptămână dominată de scandal. Leii vor trebuiee să își mobilizeze forțele să susțină o bătălie mai furtunoasă. Dar vor câștiga, în cele din urmă. Totuși fiți cu băgare de seamă.

Horoscop rune FECIOARĂ

Fecioarele sunt foarte norocoase săptămâna aceasta pentru că vor primi ceea ce așteptau și ceea ce își doresc de mult timp. Vor veni cadouri și bani pentru ele, o sumă importantă chiar.

Horoscop rune BALANȚA

Balanțele au tras cartea norocoasă pentru că urmează o săptămână de protecție divină. Așa că puteți face toate prostioarele care vă trec prin cap, dar nu exagerați, protecția divină vă ajută să lămuriți lucruri de care vă era teamă să acționați.

Horoscop rune SCORPION

Scorpionii vor primi vești, informații noi sau mai exact un adevăr foarte important, care va rămâne cu marcaj. Așa că este important ca acești nativi să fie pregătiți să îl accepte.

Horoscop rune SĂGETĂTOR

Gata! Cam acesta este mesajul pentru acești nativi! Este momentul să schimbați tactica! Ați fost buni și blânzi, puneți mâna pe arc și mai trageți la țintă. Dacă ați fost prea agresivi mai îmblânziți-vă.

Horoscop rune CAPRICORN

Veștile nu sunt rele, dar ar putea fi dacă vă forțați norocul. Lucruri benefice vor veni la voi, dar numai cu condiția să aveți răbdare și să nu grăbiți mersul lucrurilor.

Horoscop rune VĂRSĂTOR

Urmează o săptămână plină în sensul bun pentru acești nativi. Va fi cu fertilitate și belșug și cu împlinirea tuturor visurilor. Așa că vești bune și zâmbete multe.

Horoscop rune PEȘTI

Peștii trebuie să fie în gardă pentru că vor susține o mică bătălie în săptămâna următoare. Nu este chiar caz de îngrijorare întrucât vor câștiga în mod sigur. Dar să fie pregătiți totuși.

Revista Presei