Horoscop rune 14-20 septembrie. Mihai Voropchievici anunță zile pline pentru toate zodiile. La ce trebuie să fie atent fiecare nativ în parte

mihai voropchievici

Horoscop rune 14-20 septembrie. Dacă este sâmbătă, atunci înseamnă că avem cel mai așteptat horoscop al săptămânii, cel prezentat de Mihai Voropchievici la Adevăruri ascunse, pe Antena3. Renumitul numerolog a venit cu previziuni complete pentru fiecare zodie în parte.

Săptămâna care urmează se anunță a fi una plină pentru toate zodiile. Veștile sunt în general bune, dar fiecare nativ trebuie să fie totuși atent și să urmeze sfaturile primite de la maestrul Mihai Voropchievici.

Horoscop rune 14-20 septembrie cu Mihai Voropchievici

Berbec – urmează o săptămână extraordinară. Cu toate acestea, este necesar ca nativii din această zodie să fie pregătiți de schimbări majore, care vor veni negreșit.

Taur – vin vești cât se poate de bune. Un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă sau pe ambele se anunță pentru cei născuți în această zodie.

Gemeni – numai bine și pentru Gemeni. Trebuie doar să lase în urmă toate grijile, toate fricile și spaimele legate de trecut. Vi se vor deschide multe uși, veți avea multe beneficii.

Rac – vine o săptămână cu schimbări. Mulți nativi din această zodie ar putea să-și schimbe locurile de muncă sau vor obține o locuință de care vor fi încântați.

Leu – multă agitație, prea multă. Leii trebuie să se mai liniștească și să se relaxeze. Ar fi bine ca nativii din această zodie să viziteze o persoană cărei dragă.

Fecioară – o săptămână care vine cu inimioare, simbolul dragostei. Ceva nou, ceva fierbinte, o dragoste nouă, cam asta se anunță în principal pentru cei năcuți în această zodie.

Balanţă – o săptămână cu multe provocări pentru acești nativi. Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a susține o bătălie furtunoasă.

Scorpion – vine noul peste acești nativi, vine o săptămână în care pot începe o viață nouă. E un fel de revigorare în toate planurile, inclusiv în plan financiar.

Săgetător – vin surprizele peste această zodie. Foarte curând vor afla un adevăr extraordinar de important care poate veni cu marcaj în viața lor sau care le poate schimba viața.

Capricorn – atenție, vine o săptămână grea în care trebuie să aibă tărie, forță ca să depășească toate problemele.

Vărsător – vin probleme, dar nativiiv or putea găsi rezolvarea tuturor problemelor. Au nevoie de un sfat, de un consiliu, de o întrunire familială.

Pești – o săptămână cu multe încercări. Trebuie să-și consolideze poziția. E o săptămână de definitivare a alor în spațiu – și economic, și la muncă și la job și acasă.

Revista Presei