Horoscop rune 19-25 octombrie. Mihai Voropchievici previziuni complete pentru fiecare zodie în parte. O săptămână cu vești neașteptate

17 oct. 2020
Horoscop rune 19-25 octombrie. Mihai Voropchievici previziuni complete pentru fiecare zodie în parte. O săptămână cu vești neașteptate
Mihai Voropchievici prezintă în fiecare sâmbătă Horoscopul Runelor la Antena3

Horoscop rune 19-25 octombrie. Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă seara, în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena3 previziunile pentru întreaga săptămână, după ce a consultat ca de fiecare dată runele.

Vești neașteptate pentru zodii, iubiri noi și certuri mari cu partenerul pentru mai mulți nativi, așa că mare atenție la ce urmează în următoarele zile.

Horoscop rune 19-25 octombrie cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune BERBEC

Berbecii vor avea parte de o săptămână tumultoasă, un adevărat uragan vine peste ei. Nativii din această zodie vor susține bătălii furtunoase. Dar nu trebuie să se alarmeze sau să producă certuri și scandaluri pentru că toate se vor aranja și tot ei vor ieși câștigătoro.

Horoscop rune TAUR

Taurii trebuie să fie pregătiți pentru o serie de schimbări majore. Întregul an a fost sub semnul acestor schimbări, așa că se poate spune că acești nativi au fost atenționați cu privire la ceea ce urmează. Este bine să primească ce vine, chiar dacă refuză.

Horoscop rune GEMENI

Gemenii sunt în această săptămână cu un pas înaintea tuturior. Urmează lucruri bune pentru ei, practic se continuă ceea ce era început deja. E din bine în mai bine pentru acești nativi și trebuie să se pregătească doar pentru pozitiv.

Horoscop rune RAC

Racii vor primi în sfârșit vești bune. Ceea ce își doreau ajunge acum la ei. Mai mult decât atât, să se aștepte la un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani.

Horoscop rune LEU

Leii trebuie neapărat să dea frâu liber iubirii, chiar este timpul. Dar nu oricărei iubiri, ci unei iubiri noi, care va fi fierbinte și pasională. Întreaga poveste va fi la cote înalte.

Horoscop rune FECIOARĂ

Fecioarele sunt puse pe ceartă, au mare chef de scandal și vor cu orice preț să susțină o bătălie. Dar acești nativi trebuie să aibă răbdare. Nu e cazul să pornească bătălii inutil pentru că oricum vor câștiga.

Horoscop rune BALANȚĂ

În această săptămână, balanțele sunt gata să înceapă o viață nouă. Sunt pregătite de revigorare pe toate planurile. Nativii din această zodie sunt cu capul pe umeri și nu vor face greșeli în exprimare.

Horoscop rune SCORPION

Săptămâna aceasta vine cu o atenționare nouă pentru scorpioni. Trebuie să se mobolizeze pentru a-și consolida poziția pe toate planurile, la muncă sau acasă. Trebuie să arată cine este.

Horoscop rune SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt pregătiți să plece într-o mică călătorie săptămâna aceasta pentru a se relaxa. Doar că trebuie să aibă mare grijă pentru că se va certa foarte tare cu partenerul sau partenera de viață și asta nu e bine deloc.

Horoscop rune CAPRICORN

Runele anunță marcaj asupra vieții pentru capricorni. Nu este de glumit cu asta. În primul rând trebuie mare, mare etenție la persoanele însurate. Nu faceți pași pe care-i veți regreta mai târziu.

Horoscop rune VĂRSĂTOR

Cele mai bune vești de la rune vin pentru vărsători. Ei au cea mai benefică rună! Realitatea le aduce multe schimbări benefice. Și bani și aventură, relații. Mare veselie în viața lor.

Horoscop rune PEȘTI

Vești bune săptămâna aceasta și pentru pești. Își doresc fertilitate și belșug și toate dorințele se vor îndeplini. Primesc și bani și copii, pentru toți cei care își doresc. De toate, doar bune.