Horoscop rune 20-27 iulie. Mihai Voropchievici spune care este zodia care-și va găsi dragostea săptămâna aceasta. Sunt loviți de Cupidon

mihai voropchievici

Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici a prezentat la Antena3 Horoscopul runelor pentru săptămâna 20-27 iulie, iar veștile sunt în general bune pentru aproate toate zodiile. Cu toate acestea, sunt nativi care trebuie să fie cu mare băgare de seamă în perioada urmăroare.

Horoscop rune 20-27 iulie cu Mihai Voropchievici

Horoscop Berbec. Vești foarte bune. Se va produce un salt calitativ în existența lor și se va întâmpla foarte rapid. Cuvintele cheie sunt revigorare totală. Va fi ca un restart la viață din toate punctele de vedere.

Horoscop Taur. Nativii născuți în această zodie au mare noroc pentru că pot găsi rezolvarea tuturor problemelor cu care s-au confruntat perioade îndelungate. Trebuie, însă să fie sinceri și să poarte o discuție cu ceilalți membri ai familiei sau cu prietenul de suflet.

Horoscop Gemeni. Vacanța este foarte aproape. Doar la asta le este gândul și pot primi vești în acest sens. Astrele anunță o căștorie frumoasă.

Horoscop Rac. Atenție mare. În această săătămâna nativii din această zodie trenuie să fie prudenți în tot ceea ce fac.E important cum comunică, tonul în care comunică și modul în care acționează.

Horoscop Leu. Este săptămâna schimbărilor pentru acești nativi. Ele se vor întâmpla și vor fi pe toate planurile. Leul este pregătit să înceapă o viață nouă.

Horoscop Fecioară. Este săptămâna în care sunt în centru atenției. Deja li se vede diadema și au început să strălucească. O persoană care se gândește la ei le va trimite un cadou minunat.

Horoscop Balanță. O săptămână cu mult noroc și sprijin din partea celorlalți. Cineva îi ajută să câștige pe toate planurile.

Horoscop Scorpion. Au două mesaje. Să se relaxeze pentru că va urma o săptămână în care pot fi cu nervii la pământ. Al doilea sfat e legat de ajutorul pe care trebuie să-l acorde unei persoane dragi. Sunt sfătuiți să mai treacă pe la persoana respectivă.

Horoscop Săgetător. Au parte de o dragoste nouă, pasională. Au o săptămână extraordinară. Cupidon îi va lovi negreșit. Va fi o săptămână cu multe inimioare.

Horoscop Capricorn. Atenție la cum comunicați pentru că vor fi probleme în această săptămână. Se simte încordarea. Așa că aveți nevoie de o săptămână de relaxare.

Horoscop Vărsător. Vești nu tocmai bune pentru acești bativi. Au o săptămână mai grea. Vor trece prin niște probe de încercare, așa că trebuie să ia totul cu mult calm.

Horoscop Pești. Se simt bine și trăiesc viața frumis în această perioadă, însă îi așteaptă o serie de schimbări care vor veni în valuri.

Revista Presei