Horoscop rune 21-27 septembrie. Mihai Voropchievici spune care este zodia care va avea protecție divină în această săptămână

mihai voropchievici

Horoscop rune 21-27 septembrie. Runele i-au vorbit din nou lui Mihai Voropchievici, care a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena3, previziunile pentru fiecare zodie în parte. Unii nativi își vor găsi marea dragoste, alții vor face un salt calitativ, iar cei mai norocoși vor avea parte de protecție divină.

Horoscop rune 21-27 septembrie cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune Berbec

Nativii care sunt născuți sub acest semn zodiacal sunt sfătuiți să aibă răbdare. Se grăbesc să le rezolva pe toate, dar nu este bine forţeze mâna norocului, pentru că rezolvările vor veni doar atunci când vor avea răbdare să aştepte.

Horoscop rune Taur

Vești bune din punct de vedere financiar. I-a pus Dumnezeu mâna în portofel, adică va avea parte de ferilitate. Runele anunță belşug. Nu va mai trece mult timp și visele Taurilor se vor împlini. O săptămână în care își vor vedea visul cu ochii.

Horoscop rune Gemeni

Cei născuți în această zodie au șansă să afle răspunsurile la multe întrebări care îi frământă de ceva timp. Vor primi răspunsuri, dar cu o condiție: să discute cu cei din jur. Trebuie să ceară ajutorul și problemele se vor rezolva. Nu sunteţi voi centrul Universului şi nu găsiţi singuri rezolvare, ci numai cu ajutorul celorlalţi.

Horoscop rune Rac

Nu poate sta deloc locului în această perioadă. I-a venit chedul de mutare Racului, de peste tot. Şi din casă şi din serviciu. Vor acţiona foarte favorabil. Schimbarea locului de muncă sau a casei.

Horoscop rune Leu

Ce de fiecare dată, nativii din această zodie sunt impetuoși şi ştiu ce fac. Trebuie să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Este cazul schimbe tactica şi să nu mai acţioneze cum au acţionat până acum. Nu e atât de greu. Trebuie doar puțină voință.

Horoscop rune Fecioară

Cele mai bune vești pentru această zodie. Se anunță o săptămână de excepție! Veţi da lovitura şi se produce un salt şi rapid şi calitativ în existenţa voastră. Profitaţi de acest salt! Altfel o să vă pară rău mai târziu

Horoscop rune Balanță

Ei bine, Balanța este pregătită să înceapă o viaţă nouă. Se anunță un refresh pe toate planurile. Balanţa o să fie mai mult cu talerul pe sus, decât pe jos. E bucurie mare, axul vibrează de fericire!

Horoscop rune Scorpion

În viitorul apropiat veți avea parte de schimbări importante pe toate planurile:  în poziţie socială, în tot ce înseamnă job, parte financiară şi nu în ultimul rând pe plan amoros. Schimbări super benefice şi mari, așa că bucurați-vă.

Horoscop rune Săgetător

Vine Cupidon. Îi va lovi puternic în această săptămână. Au simbolul dragostei pe zodia lor și se anunță ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională.

Horoscop rune Capricorn

Această zodie este dominată de simbolul protecţiei divine, ceea ce este absolut minunat. Vă faceţi să vă simţiţi în siguranţă în săptămâna următoare, mai ales că cea trecută a fost una grea, cu încercări de atenţionare pe stare de sănătate, de toate, poveşti şi cu ceva multă muncă. Protecţie divină şi împotriva ochilor răi, forţelor malefice.

Horoscop rune Vărsător

Cei născuți în această zodie trebuie să fie atenți. Au nevoie să îşi dozeze forţa, puterea, tăria. Este o săptămână mai anevoioasă, cu multople încercări în toate domeniile. Fiţi puternici şi rezistenţi. Luaţi-o mai încet şi nu vă repeziţi.

Horoscop rune Pești

Această zodie visează și nu poate sta locului. Iar îşi fac bagajul şi vor o călătorie. Sunt cu gândul la vacanţă. Să vă simţiţi bine şi să veniţi cu bateriile încărcate!

Revista Presei