Horoscop rune 26 octombrie – 1 noiembrie. Mihai Voropchievici spune care sunt cele două zodii care vor avea parte de certuri și scandal. O alta își va îndeplini toate visurile

mihai voropchievici

Horoscop rune 26 octombrie – 1 noiembrie. Mihai Voropchievici a explicat în detaliu ce aduc runele pentru fiecare zodie în parte în săptămâna ce urmează. Celebrul numerolog a prezentat previziunile sale, ca în fiecare sâmbătă, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3.

Zodiile vor avea parte de o săptămână destul de bune, cu excepția a două dintre ele care s-au putea implica în certuri și scandaluri, la care nu se așteptă. Cu toate acesta se anunță un final fericit, însă este imperios necesar să ne păstrăm calmul și să ne concetrăm pe bine și să evităm cât mai mult gândurile negative.

Horoscop rune 26 octombrie – 1 noiembrie cu Mihai Voropchievici

Previziunile de mai jos au fost prezentate la Antena3 de Mihai Voropchievici.

BERBEC

Naticii din această zodie sunt trimiși undeva unde trebuie să arate cine sunt cu adevărat. Această zodie este deschizător de drumuri, este prima zodie. Are un pic de muncă. Consolidați-vă poziția în familie, în societate, dar și la serviciu și veți vedea că triumfați. Să își arate calitățile!

TAUR

Începe cu visuri de toamă. Să se mute de acasă sau de la serviciu. Vor acționa perfect între cele două propuneri. Vor face o schimbare: ori altă locuință, ori alt job.

GEMENI

Au nevoie de dragoste! Sunt veșnicii îndrăgostiți ai zodiacului. Vine ceva nou, fierbinte, pasional săptămâna următoare. Alegeți cu mintea, nu numai cu inima că s-ar putea să vă coste!

RAC

Vrea să afle rezolvarea problemelor și face un consiliu. Încep sfătuirea! Este o săptămână importantă pentru acești nativi și trebuie să fie atenți la ce întâmplă în jur.

LEU

Își încarcă bateriile. Se bagă într-un con de umbră, departe de toată lumea. Nu mai permite nimănui să știe ce e cu el. Își rezolvă probleme care îi frământă.

FECIOARĂ

Schimbări masive în casă, în familie. Trebuie să fie pregătită și ea nu prea e pregătită pentru schimbări, se panichează când trebuie să facă o schimbare și vine ceva neprevăzut. Dar asta vă ajută să progresați!

BALANȚĂ

O săptămână cu bătălii furtunoase, dispute. Apare simbolul uraganului. Trebuie să susțină o mică bătălie, dar se rezolvă totul.

SCORPION

O săptămână bună și pentru scorpioni, care se vor bucura de atenția celorlalți. Primesc cadouri, atenții, adică exact ce își doreau, iar acest lucru îi bucură foarte mult.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt foarte noroscoși săptămână aceasta pentru că le-a apărut o rună fantastică. Simbolul fertilității și al belșugului. De duminică deja încep să vi se îndeplinească visele pe care vi le doriți demult.

CAPRICORN

Ați dat lovitura la cutia cu bunătăți. Se produce un salt calitativ, rapid în existența voastră. Au fost nemulțumiți de multă muncă și bani puțini și acum vin lucruri bune pe toate planurile.

VĂRSĂTOR

Drept la țintă, cam acesta este pe scurt rezumatul pentru această zodie. Pregătiți-vă pentru o mică bătălie, dar nu îi dați amploare pentru că veți câștiga

PEȘTI

Părăsesc acvariul când vor și când nu vor. Făceți-vă bagajele pentru astrele anunță călătorii. Sau dacă nu vacanțe, vor fi numai pe drumuri.

Revista Presei