Horoscop rune 27 iulie – 2 august. Mihai Voropchievici avertizează mai multe zodii: forțe malefice pot crea probleme mari

mihai voropchievici

Mihai Voropchievici a prezentat Horoscopul Runelor pentru perioada 27 iulie – 2 august în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, difuzată în fiecare sâmbătă la Antena3. Zodiiile trebuie să fie precaute în această perioadă întrucât sunt forțe malefice care pot crea probleme.

Așadar nativii din numeroase zodii vor avea de trecut o săptămână dificilă.

Horoscop rune 27 iulie – 2 august cu Mihai Voropchievici

Berbec. Nativii din această zodie sunt protejați de o forță divină săptămâna aceasta. Forțele malefice nu îți pot face niciun rău și nu ai motive de îngrijorare, deși ele vor încerca să te distrugăș

Taur. Nativii din Taur trebuie să se pregătească pentru o sumedenie de schimbări benefice, pe mai multe planuri, iar toate vor avea loc săptămâna aceasta.

Gemeni. Nativii din Gemeni sunt în centrul atenției celor dragi și primesc cadouri.

Rac. După o perioadă dificilă pentru nativii din Rac, acum aceștia au parte de câștiguri pe toate planurile.

Leu. Acești nativi sunt sfătuiți să se relaxeze și să înceteze cu îngrijorările cu privire la sănătatea celor din jur. Este cazul să se odihnească pentru că este nevoie de ei.

Ficioară. Trebuie să vă menajați forțele pentru că aveți parte de o săptămână grea. Aveți nevoie de putere inclusiv pentru a rezolva probleme de familie. Forțe malefice plutesc deasupra voastră.

Balanța. Nativii din Balanță au parte de o săptămână ca un uragan. Nu faceți zgomot pentru nimic, aveți chef de ceartă și trebuie să vă temperați înainte să distrugeți orice relație. Din nou, forțe malefice.

Scorpion. Nu forțați mâna norocului, lăsați lucrurile să se desfășoare în ritmul lor, veți avea parte de o surpriză plăcută săptămâna viitoare.

Săgetător. Primiți o veste extraordinară, un adevăr care vă va marca pentru mult timp de acum încolo. Este un adevăr care poate veni din orice domeniu.

Capricorn. Trebuie să schimbați tactica și să acționați diferit față de ce ați făcut până acum. Dacă ați fost prea bun, trebuie să puneți stop oamenilor care profită de voi. Chiar dacă nu sunteți zgârcit de obicei, dacă în ultima perioadă ați fost prea ponderat, e bine să reveniți la dărnicia care vă caracterizează.

Vărsătorii sunt pe o pojgiță de gheață foarte subțire, ca mai toate zodiile de aer. Trebuie să fiți prudenți, să nu luați decizii importante și să nu vă manifestați diferit față de cum acționați de obicei.

Pești. Nativii din pești au parte de mai multe schimbări importante în casă, deja sunteți în a doua săptămână în care vi se întâmplă acest lucru.

Revista Presei