Horoscop rune 30 noiembrie – 6 decembrie. Mihai Voropchievici, previziuni complete pentru fiecare zodie în parte. Vești neașteptate

28 nov. 2020
Horoscop rune 30 noiembrie - 6 decembrie. Mihai Voropchievici, previziuni complete pentru fiecare zodie în parte. Vești neașteptate
Mihai Voropchievici prezintă în fiecare sâmbătă Horoscopul Runelor la Antena3

Horoscop rune 30 noiembrie – 6 decembrie. Ultima sâmbătă din lune noiembrie vine cu previziuni deosebit de interesante pentru fiecare zodie în parte. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici a prezentat la Antena3 ce i-au spus runele pentru săptămâna care urmează, iar veștile sunt controversate.

În timp ce o parte din zodii vor avea marii benefici care-i vor veghea, altele vor avea puternic de tras. Vor duce lupte grele, dar pe care cu calm și mult tact le vor duce la bun sfârșit cu zâmbetul pe buze.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici prezentat la Antena3

Horoscop rune BERBEC

Este o săptămână în care vă veți bucura de protecție divină. Asta nu înseamnă să vă culcați pe o ureche, ci să aveți grijă! Nu mai faceți năzdrăvănii pentru că veți avea de suferit.

Horoscop rune TAUR

Vine o săptămână cu multe schimbări majore. Aveți multe lucruri de făcut și suita asta de schimbări este benefică la final de an. Practic vă pregătiți pentru noul an.

Horoscop rune GEMENI

Primesc un sfat interesant. Lăsați grijile legate de trecut deoparte și pregătiți-vă că anul care vine aduce multe lucruri și la voi vine chiar de săptămâna viitoare.

Horoscop rune RAC

Runa supremă pentru Raci. Câștigă pe toate planurile: și bani și serviciu și sănătate.

Horoscop rune LEU

Răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt făcute pentru cei care știu să aștepte

Horoscop rune FECIOARĂ

Au avut o săptămână grea și acum salt rapid, calitativ în existența lor. Ați dat lovitura!

Horoscop rune BALANȚĂ

Fertilitate și belșug, peste puțin timp visele voastre se vor îndeplini!

Horoscop rune SCORPION

Vin multe, multe mesaje de la apropiați și este indicat să nu-i ignori, dacă vrei să se și oprească. Poate îți dau vești bune, te mai scot din starea negativă în care te afli de ceva vreme.

Horoscop rune SĂGETĂTOR

Vești bune. Pleci într-o călătorie extrem de plăcută, așa că este timpul să te pregătești pentru asta. Nu are sens să îți faci griji, vei avea parte de o mulțime de surprize plăcute.

Horoscop rune CAPRICORN

Rezolvarea tuturor problemelor care vă frământă de un an de zile. Angajați o discuție sinceră cu membrii familiei și problema e rezolvată

Horoscop rune VĂRSĂTOR

Este pe punctul să înceapă o viață nouă și vin toate revigorările peste vărsător și fizic, psihic sau material

Horoscop rune PEȘTI

Au o săptămână mai grea. Sunteți extenuați și săptămâna viitoare trebuie să aveți forță, putere, tărie să mai suportați un pic de vicisitudini.