Horoscop rune 7-13 decembrie. Mihai Voropchievici, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie în parte

mihai voropchievici
Mihai Voropchievici are o emisiunea săptămânală la Antena3

Horoscop rune 7-13 decembrie. Ca în fiecare sâmbătă, celebrul numerolog Mihai Voropchievici a explicat ce ne rezervă astrele în săptămâna care urmează. Runele vin cu vești excelente pentru mare parte dintre nativi, dar nici problemele nu vor lipsi complet, așa că atenție mare.

Horoscop rune 7-13 decembrie cu Mihai Voropchievici, prezentat la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena3

Horoscop BERBEC

Urmează o săptămână în care veți fi mai mult pe drumuri. Fie că sunt mai lungi sau mai scurt, ele vor domina următoarele zile. Așadar veți fi toti timpul pe alergătură.

Horoscop TAUR

Vești bune vin în această săptămână, care se anunță a fi una cu multe beneficii. Veți primi sumă de bani deloc de neglijat sau un cadou surpriză. Taurii sunt învățați să primească, așa că vor primi.

Horoscop GEMENI

După o perioadă delicată și multă reflecție, veți găsi în sfârșit soluții pentru problemele care vă frământă. Trebuie să faceți și un consiliu de familie pentru a discuta toate acestea și a lua cele mai bune decizii.

Horoscop RAC

Doriți să primiți cadouri și veți transmite puternic acest mesaj în Univers. Vestea bune este că veți primi. Și nu numai cadouri, ci și certitudini. Cineva se gândește intens la voi, așa că veți primi ceea ce sperați.

Horoscop LEU

Urmează o săptămână cu decizii extrem de importante și schimbări. Veți avea de ales între a vă schimba locuința sau a vă lua unul în plus. De asemenea, nu este exclus să vă schimbați și locuința.

Horospcop FECIOARĂ

Este o perioadă în care stați deoparte, numai cu Dumnezeu. Contemplați și vă acoperiți cu o aură de mister. Aveți multe frământări și preferați să nu comunicați. Veți găsi rezolvarea apelând la cel de sus. Un sfat: Nu deranjați Fecioarele dacă ați văzut că au picat gânduri, ajutați-le să se ridice să nu strice gândurile

Horoscop BALANȚĂ

Vine o săptămână în care vă veți simți pregătiți pentru schimbări majore în viașa pe toate planurile. Practic sunteți gata pentru o viață nouă. Revigorare completă și fizic și psihic, în toate ipostazele financiare, amoroase. Mult noroc în această săptămână pentru acești nativi.

Horoscop SCORPION

Vine o săptămână cu multe schimbări și nu orice schimbări, ci unele foarte importante. Pregătiți-vă să le primiți, mai ales că vor fi benefici, deci aveți încredere.

Horoscop SĂGETĂTOR

După o săptămână cu multe peripeții, în sfârșit dați lovitura. Veți avea parte de un salt calitatic în viața cea de toate zilele și ca fi unul însemnat.

Horoscop CAPRICORN

Cât de curând veți avea parte de veștile pe care le aștepați. Este important să rămâneți acasă în așteptarea acelei schimbări importante la care sperați.

Horoscop VĂRSĂTOR

Relaxați-vă, luați o pauză și respirați pentru că totul va fi bine. A fost o perioadă cu mult stres, din cauza bolii unei persoane dragi, dar acum lucrurile sunt foarte bune.

Horoscop PEȘTI

Urmează o săptămână în care veți afla un adevăr foarte important. Acesta va fi însemnat în viața dumneavoastră și va produce o schimbare majoră.

Citește și:

Revista Presei