Horoscop rune august. Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt zodiile care vor avea o lună de vis

mihai voropchievci

Horocsop rune august. Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă seară, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, difuzată pe Antena3, previziunile astrale pentru întreaga lună august. O zodie are mari șanse să-și găsească marea iubire, în timp ce o alta va avea o lună de vis.

Iată ce spun runele lui Mihai Voropchievici pentru luna august

Berbecii sunt norocoșii zodiacului în luna august pentru că vor primit multe cadouri. Ceilalți îi vor așeza în centrul atenției și vor avea parte de tot ce le trece prin minte. O lună a împlinirii.

Taurii îl vor avea pe Copidon în viața lor în această lună. Vor avea parte de dragoste nouă, ceva fierbinte, pasional. Pentru cei căsătoriți înseamnă reînnoirea jurămintelor de dragoste. Cei singuri își pot găsi marea iubire.

Gemenii vor avea partea de o lună de vis. Vor avea parte de câștiguri pe toate palierele. Îl au pe Wunjo, așa că totul va fi bine pentru ei. Au o lună de vis.

Racii vor avea parte de o lună a comunicării. Ei așteaptă mesaje în luna august și vor fi puși la muncă. Foarte multe soluții se vor găsi datorită scrisului și a tehnicilor moderne de comunicare.

Leii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă în toate planurile. Se pot duce liniștiți în vacanță și se vor simți extraordinar.

Fecioarele sunt pregătite de război. Vor susține mai multe bătălii, dar acestea au un țel pentru ele: să câștige. E bine să fie calme, căci bătălia poate fi câștigată fără ton ridicat și amenințări.

Balanțele primesc două atenționări de care trebuie să țină cont: să se relaxeze și să nu își mai facă probleme pentru sănătatea celorlalți.

Scorpionii au o lună complicată. Va fi o lună în care vor avea parte de mai multe probe de foc, pe care trebuie să le treacă. Trebuie să aibă tărie, rezistență, forță.

Săgetătorii sunt în așteptarea unor schimbări importante acasă. S-ar putea să schimbe decorul ambiental sau se apucă de zugrăvit. Ceva în acest sens. Schimbarea urmează oricum.

Capricornii vor avea și ei parte de schimbări. Fie vor schimba locuința, fie serviciul. Pot pleca într-o delegație, să lucreze în altă parte sau pur și simplu pleacă o săptămână undeva.

Vărsătorii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire, așa că atenție. Se pliază exact pe runa țării, cu ascendentul pe Rac.

Peștii intră într-o stare de silenzio stampa. Și-au pus o aură de mister, sunt greu de abordat, alunecoși. Dar totul vor rezolva cu ajutorul forței divine.

Citește și:

Revista Presei