Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia care va fi testată. Noi provocări înainte de echinocțiul de primăvară

de: Ana Toma
22 mart. 2021
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia care va fi testată. Noi provocări înainte de echinocțiul de primăvară
Mihai Voropchievici este cel mai renumit numerolog din România

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna 22-28 martie 2021. Surprize mari din toate părțile, dar și provocări cu doar câteva zile înainte de echinocțiul de primăvară.

Finalul lunii martie le găsește pe cele mai multe semne zodiacale puse în situații dificile. Lucruri nerezolvate, adevăruri de aflat. Multe dintre el ar putea primi deznodământul pe care îl așteptau de multă vreme.

Horoscop rune Mihai Voropchievici

Bebercii vor fi testați în această săptămână. Vor fi în fața unor noi provocări, iar numerologul Mihai Voropchievici le recomandă acestora să se mobilizeze. Va fi nevoie de putere și forță pentru a depăși aceste lucruri.

Taurii se află ”pe o pojghiță subțirea de gheață”, după cum spune numerologul. Nativii acestei zodii trebuie să fie atenți la comunicarea cu cei din jur și inclusiv la deciziile pe care le iau în această săptămână.

Gemenii, spre deosebire de alte semne zodiacale, vor fi pregătiți pentru orice fel de dispută, însă Mihai Voropchievici le recomandă acestora să stea liniștiți și să lase lucrurile să se rezolve de la sine.

Racilor le este recomandat să lase trecutul în urmă. Grijile pe care le aduc le-ar putea strica săptămâna și nu este cazul. Îi așteaptă lucruri excelente în următoarele zile.

Leii vor primi un cadou în aceasă săptămână. Poate fi de la sufletul lor pereche, sau de la o persoană care se gândește des la ei. Oricum ar fi, va fi pe placul lor.

Zodia care va fi protejată divin

Fecioarele trebuie să ia atitudine în această săptămână. E nevoie de o schimbare la modul de acțiune. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să își schimbe modul de abordare în fața problemelor și să fie mai relaxați, dar și detașați.

Nimic rău de spus despre balanțe. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, nativii acestei zodii vor fi sub protecție divină în această săptămână.

Scorpioionii vor avea o săptămână amoroasă. Vor avea parte de dragoste, dar și de aventuri foarte plăcute.

Săgetătorii vor avea parte de o colătorie scurtă, însă asta nu-i scutește de griji. Ei trebuie să fie ateni în permanență.

Zodia care îți îndeplinește visurile

Capricornii vor afla adevărul important pe care îl așteptau de multă vreme. Ar putea fi însă ceva la care nu se așteaptă și le-ar putea schimba complet viața, sau chiar le-ar putea marca-o.

Vărsătorii își vor îndeplini toate visurile. Este o săptămână plnă de fertilitate și belșug pentru ei.

Peștii pe de altă parte vor avea parte de situații neplăcute. O persoană îi va pune în fața unui mare scandal, însă cu ajutorul unui apropiat, situația se va liniști complet.