Horoscop rune noiembrie. Mihai Voropchievici, previziuni complete: la ce să se aștepte fiecare zodie în parte în luna care urmează

31 oct. 2020
Horoscop rune noiembrie. Mihai Voropchievici, previziuni complete: la ce să se aștepte fiecare zodie în parte în luna care urmează
Mihai Voropchievici prezintă în fiecare sâmbătă Horoscopul Runelor la Antena3

Horoscop rune luna noiembrie. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena3 previziunile pentru luna noiembrie, pentru fiecare zodie în parte. Runele au fost darnice și de această fată, așa că cea de-a 11-a lună din an vine cu multe surprize pentru nativi.

Mihai Voropchievizi a spus că veștile sunt extrem de bune pentru o parte din zodii, în timp ce altele vor avea parte de scandaluri. Nici iubirea nu va lipsi din peisajul astrologic, dar o singură zodie va primi o răsplată mare, așa cum merită pentru tot efortul depus până acum.

Horoscop rune noiembrie cu Mihai Voropchievici

BERBEC

Pentru berbeci urmează s perioadă în care pot ieși la suprafață foarte multe adevăruri importante, care îi vor marca profund, iar viața poate lua o altă turnură.

TAUR

Pentru tauri, cuvântul de ordine este relaxare. Este nevoie să se relaxeze în primul rând mental, să scape de gândurile negative și de obsesiile care-i macină în legătură cu o boală pe care care apropiații ar putea să o aibă.

GEMENI

Gemenii trebuie să aibă multă răbdare. Acesta este sfatul suprem pentru ei. Așa vor veni soluțiile la probleme. Lucrurile bune vin pentru cei care știu să aștepte. Nu trebuie forțată mâna norocului în luna noiembrie

RAC

Pentru raci se anunță o serie de schimbări majore în luna noiembrie. Dacă au făcut rău, vor primi rău, dacă au făcut bine vor primi bine. Să nu uităm că avem de-a face cu o lună karmică.

LEU

Leii trebuie să facă mai multe schimbări pentru că altfel nu va fi bine. Este timpul să abordeze toate lucrurile care îi interesează total diferit față de cum au făcut-o până acum

FECIOARĂ

Fecioarele vor avea o lună în care vor trebui să ducă multe bătălii. Sunt puse pe certuri, pe scandal, multă gălăgie și mult zgomot. Totuși fecioarele trebuie să nu se îngrijoreze pentru că dacă se calmează apare rezolvarea și fără scandal.

BALANȚĂ

Pentru balanțe se anunță o lună mai grea decât pâna cum. Nativii din această zodie trebuie să fie puternici, rezistenți, trebuie să depășească niște provocări și niște încercări. Nu trebuie să ignore atenționările, ceea ce au tendința să facă.

SCORPION

Pentru scorpioni, în luna noiembrie cuvântul de ordine este comunicare, multă comunicare. În plus trebuie să fie foarte atenție la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor fi loviți de Cupidon. Vor avea parte de o lună cu dragoste, cu multă pasiune, cu ceva fierbinte. Acești nativi sunt acum de 3 ori favorizat de forța divină.

CAPRICORN

În sfârșit cele mai bune vești pentru capricorni. Primesc iubire și nu numai. Primesc în sfârșit răsplata pentru cât de mult au muncit. Era timpul.

VĂRSĂTOR

Pentru vărsători, noiembrie este o lună de reflecție. Trebuie să se stabilizeze și să realizeze cine sunt. Trebuie să iasă în față. Arătați cine sunteți! E luna de identificare a personalității!

PEȘTI

Luna noiembrie va fi una foarte bună pentru pești. Runele anunță fertilitate și a belșug pentru acești nativi. Visele lor se îndeplinesc, deci să viseze frumos.