Horoscop rune octombrie. Mihai Voropchievici spune care sunt zodiile care vor avea o perioadă foarte proastă

26 sept. 2020
Horoscop rune octombrie. Mihai Voropchievici spune care sunt zodiile care vor avea o perioadă foarte proastă
Mihai Voropchievici prezintă în fiecare sâmbătă Horoscopul Runelor la Antena3

Horoscop rune octombrie. Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la Antena3, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse previziunile complete pentru luna octombrie pentru fiecare zodie în parte. Nativii trebuie să aibă mare grijă pentru că va urma o perioadă destul de ciudată.

Horoscop rune octombrie cu Mihai Voropchievici

Horoscop Berbec 

Berbecii vor avea o lună bună pentru că intră într-o lună de protecţie divină. Așadar o aură bună va fi deasupra lor, ceea ce înseamnă că vor avea parte numai de bine și protecție totală.

Horoscop Taur 

Taurii trebuie să aibă grijă pentru că-i așteaptă o lună efervescentă. Nativii din această zodie vor comunica bine, flerul va fi mai dezvoltat ca oricând, vor face declarații amoroase, dar vor primi și avertismente.

Horoscop Gemeni

Gemenii au o lună echilibrată. Ei trebuie să se concentreze foarte mult pe consolidarea propriei poziții pe toate planurile. Dacă nu vor face acest lucru, vor avea de pierdut.

Horoscop Rac 

Racii au o lună plină de bucurii. Vor primi fix ceea ce-și doresc, cadouri peste cadouri, mici atenții. Vor primi tot felul de lucruri de care se vor bucura.

Horoscop Leu 

Leii primesc vești bune de la rune. Octombrie este pentru ei o lună de fertilitate şi belşug, în care toate visele li se împlinesc. Este o lună nu benefică, superbenefică.

Horoscop Fecioară 

Fecioarele au șansa ca în această lună să fie vizitate de Cupidon. Mai exact este posibil ca în următoarea perioadă  să găsească o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional, este o lună în care este la apogeu tot ce înseamnă dragoste.

Horoscop Balanţă 

Balanțele se vor confrunta cu o serie de schimbări majore în luna octombrie şi într-un viitoar foarte apropiat. Pot fi schimbări în bine sau în rău, depinde cum gestionați situațiile.

Horoscop Scorpion 

Scorpionii trebuie să lase necazurile în urmă, să se pregătească pentru o lună mult mai bună, dar cu condiţia să dea toate grijile deoparte, fricile şi nerealizările din lunile precedente sau din trecut.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de schimbări foarte importante și trebuie să stea acasă. Este o lună de aşteptare în care vin schimbări. Mare atenție așadar.

Horoscop Capricorn 

Capricornii vor avea parte de o lună cu foarte multă muncă, dar şi cu atenţionări pe latură de sănătate şi cu consum energetic. Ei trebuie să dea dovadă de forţă, tărie, să devină mai stoici, mai răbdători. Capricornii știu să se şi distreze, fac serios şi munca, şi distracţia.

Horoscop Vărsător 

Vărsaătorii au o lună în care se află pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire, trebuie să fie atenţi cum acţionează, ce decizii iau şi cum cheltuiesc banii. Există o tendință de a cheltui în exces.

Horoscop Peşti

Peșrii intră în concordanţă cu runa ţării, uraganul. Au o lună de agitaţie, dispute, dar tot ei sunt cei care câştigă. De menționat că acești nativi au un stil de a învolbura apele.