Horoscop special cu Mihai Voropchievici. Darul ascuns pe care îl ai. Ce puteri necunoscute ai în funcție de ziua nașterii

mihai voropchievici

Horoscop special cu Mihai Voropchievici. Fiecare dintre noi are un dar în funcție de ziua de în care s-a născut, însă puțini știu despre ce calități este de vorba și cum se pot folosi de ele. Mihai Voropchievici a prezentat pe larg care sunt darurile fiecărei persoane în funcție de ziua de naștere. 

Potrivit acestuia, persoanele care s-au născut în prima zi a săptămânii sunt cele care vor fi mereu creative.

”Luni e începutul, e cuvântul, e libertatea. Te faci cunoscut ca un bun creator. Sunt oameni creativi. Tinzi să aplanezi conflictele”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Horoscop special cu Mihai Voropchievici.

Cei născuți în ziua de marți sunt caracterizați printr-o impulsivitate nemaivăzută.

”Marți e ziua războiului. Sunt oameni mai impulsivi. Multă agresivitate. La ei nu există mâine, înseamnă acum. Puterea vine din jurul lor. Au darul vieții, ceva care trebuie să ofere și celorlalți”, a mai precizat acesta.

Zilele de miercuri și de joi sunt caracterizate printr-o bună comunicare, dar și printr-un dar al cunoașterii.

„Miercuri. Sunt buni negustori, vânzători și buni comunicatori. E zi de acceptare, de împăcare și e bună pentru relații.

Joi. Sunt curioșii și norocoșii. Au darul cunoașterii. Are multă judecată și o judecată superioară. Are niște percepții clare ale situațiilor”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Umor și talente deosebite

Cei născuți la finalul săptămânii sunt caracterizați prin talente deosebite și un simț al umorului destul de dezvoltat.

”Vineri. Ziua dragoste, a frumuseții, a talentelor deosebite.

Sâmbătă. Sunt mai serioși, au și simțul umorului, dar în mare parte sunt serioși. Au curaj, iau decizii, sunt mai restrictivi.

Duminică. Oferă multă dragoste, lumină în jurul lor, sunt sclipitori. Sunt plini de umor, sunt relaxați. Sunt trimișii Domnului”, a încheiat Mihai Voropchievici.

Revista Presei