Horoscop: Top trei zodii în funcție de IQ. Care sunt cele mai inteligente semne zodiacale?

horoscopes-star-sign-2019-1680×1120

Fie că se descurcă ușor în situații noi, fie că au o imaginație extrem de bogată sau mintea lor lucrează extrem de bine sub presiune, există câteva zodii care ies în evidență atunci când vorbim de capacitățile mentale.

  1. Vărsător

„Acești nativi sunt cei mai inteligenți din tot zodiacul. Au capacitatea de a vedea dincolo de aparențe și pot face conexiuni, acolo unde cei mai mulți oameni nu văd nicio legătură.

Au capacitatea de a ridica întrebări profunde despre existența umană și vor căuta întotdeauna să atingă idealul, atât în iubire, cât și în carieră. Abraham Lincoln și Anton Chekhov s-au născut în zodia Vărsător,” notează a1.ro.

2. Gemeni

Gemenii sunt persoane cu o inteligență ieșită din comun, fiind pricepuți mai ales la cuvinte. Pentru ei, învățarea unei limbi noi se face cu un efort minim.

Deși pot avea cariere strălucite în mediul academic, gemenii se descurcă extrem de bine și în literatură sau în alte meserii creative. Che Guevara, Dante Alighieri și Blaise Pascal s-au născut în această zodie.

3. Scorpion

„Scorpionii au tot ce îi trebuie unui geniu: incapacitatea de adaptare, preocuparea pentru probleme existențiale și fuga după idealuri.

Sunt firi profunde și vor căuta mereu să dea un sens vieții și să înțeleagă moartea. Sunt curioși, au un orizont larg și o părere proastă despre ceilalți. Albert Camus și Fyodor Dostoevsky au fost în această zodie,” adaugă a1.ro.

Revista Presei