Horoscop: Un studiu a determinat care este zodia cu cel mai mare succes în viață

simboluri horoscop

În timp ce pentru unii reprezintă o simplă invenție, pentru alții, horoscopul este o știință veche și foarte profundă. 

Indiferent în ce categorie te-ai afla, nu poți să spui că nu ți s-a părut măcar de câteva ori în viață că atributele semnului tău zodiacal ți se potrivesc ca o mănușă.

Un studiu realizat la Universitatea COnnecticut (SUA) și publicat ulterior în revista de specialitate „Compre “Comprehensive Psychology”, a mers chiar mai departe și a găsit o legătură strânsă între semnul zodiacal și șansele sale de succes în viață.

„Dupa analize elaborate, oamenii de stiinta au constatat ca zodia cu cel mai mare succes in viata este cea a Varsatorului!

Motivul principal tine de caracteristicile speciale ale acestui semn zodiacal, in comparatie cu altele. Varsatorii sunt caracterizati drept “straluciti”, cu un “simt de inovatie foarte dezvoltat”, dar si cu o energie si gandire pozitive. Practic, mai ales pozitivismul specific Varsatorilor ii diferentiaza de ceilalti nativi ai zodiacului, caci ei reusesc, prin atitudini pozitive, sa-si atraga energetic binele in jurul lor.

Fluiditatea Varsatorului este un alt factor care sporeste sansele de succes exponential, comparativ cu alte zodii. De ce? Pentru ca fluiditatea inseamna adaptabilitate, iar aceasta este esentiala in parcursul personal, financiar si profesional al unui om in viata. Dar “fluiditatea”, asadar “adaptabilitatea” nu este specifica doar Varsatorului, desi la aceasta zodie este cea mai puternica. Alte zodii adaptabile, “fluide” sunt si Gemenii, Leul, Balanta, Sagetatorului si, intr-o anumita masura, si Berbecul. La aceasta concluzie a ajuns prof.dr. Mark Hamilton dupa ce a analizat si traseul in viata a 300 de personalitati din lumea politica, stiintifica, sportiva,” anunță lyla.ro.

Revista Presei