Horoscop: Zodia care scapă repede de sentimente. Te va uita imediat

horoscop 3
După o despărțire, toți tindem să păstrăm o fărmâmă de speranță și uneori să mai acordăm o șansă partenerului de lângă noi. Totuși, dacă persoana apropiată se află sub acest semn zodiacal, poți uita de orice fel de împăcare. Această zodie scapă imdiat de emoțiile pe care le are.

Deș sunt o zodie extrem de iubitoare, capricornii sunt experți în detașarea emoțiilor. Chiar dacă ați fost apropiați și ați trăit momente frumoase, nativii acestei zodii nu vor mai dori să audă niciodată numele tău.

Ei îți vor șterge numărul de telefon din agendă, iar orice fotografie cu tine va dispărea din calea lor. Aceștia se consumă foarte mult în primă fază după o despărțire, însă toate aceste lucruri le resimt în interior.

Să nu te mire dacă un capricorn va încerca să te pună într-o lună proastă. Asta îi face pe ei să uite mai repede de sentimentele pe care le-au avut.

O zodie jenată

Capricornii trec repede peste sentimente, deoarece aceștia se simt oarecum jenați că au reușit să aibe sentimente atât de puternice pentru o altă persoană, iar lucrurile nu au mers. De asemenea, ei nu vor sta niciodată să analizeze situația și să înțeleagă cum au ajuns în acest punct. Pentru ei este mai ușor să uite pur și simplu.

Un alt lucru pe care trebuie să îl știi despe această zodie este că mereu vor avea o părere de rău, iar acesta este motivul pentru care mereu va păstra distanța față de tine și vor dori să-și anihileze emoțiile.

Nativii acestei zodii trebuie să înțeleagă că exprimarea emoțiilor înseamnă rațiune, forță și îi face mult mai puternici în fața celorlalți.

Revista Presei