Horoscop: Zodiile care nu pot avea o relație. Nu se vor înțelege niciodată

Zodiac Wheel with Zodiac Signs
Zodiac astrology. Zodiac signs with titles on color segments of four elements on the starry sky background. Vector illustration.

Într-o relație comunicarea este cel mai important lucru, însă și temperamentul își are rostul lui. Aceste perechii de zodii nu se vor înțelege niciodată. Sunt personalități complet diferite, iar acest lucru va duce la conflicte constante. 

Iată perechile de zodii care nu se vor înțelege niciodată. Mereu se vor contrazice.

Scorpion și Vărsător

Scorpionul este și va fi întotdeauna o zodie dificilă. De celalată parte, vărsătorul este în general o zodie dușmănoasă. Problema celor două zodii este că nativii din vărsător sunt atât de sinceri și capricioși încât îi vor face enerva mereu pe scorpioni, care-și vor pierde cumpătul.

De celaltă parte, furia scorpionului în fața vărsătorului este atât de evidentă, încât cele două zodii nu vor putea sta nici măcar în aceași încăpere pentru foarte mult timp, deoarece va exista o presiune constantă între cei doi.

Balanța și Berbecul

O altă incompatibilitate va exista mereu între balanță și berbec. Nativii zodiei balanță au mereu tendința de a sta fără griji și de a fi absenți din viața celeilalte persoane. Pentru ei acest lucru reprezintă echilibrul perfect. De cealaltă parte, berbecul este o zodie realistă vrea întotdeauna să fie ascultată și să i se confirme faptul că are dreptate.

Împreună, aceste zodii nu vor face altceva decât să se respecte, în rest, vor predomina sentimentele de dușmănie, iar contrazicerea va fi la ordinea zilei.

Revista Presei