Horoscop. Zodiile care nu pot forma un cuplu. Nu vor rezista niciodată împreună

de: Ana Toma
02 mart. 2021
Horoscop. Zodiile care nu pot forma un cuplu. Nu vor rezista niciodată împreună
Zodiac clock with golden sun in Venice. NASA is changing stars around, causing a change to the zodiac - and everyone's astrology signs could now be different.

Toți ne dorim o relație bazată pe încrede, respect și iubire, însă știai că există anumite conexiuni între semnele zodiacale de care trebuie să ții cont? Anumite combinații de zodii sunt pur și simplu sortite eșecului și nu vor putea fi împreună.

Nativii acestor zodii nu vor putea fi niciodată împreună. Oricât ar încerca și oricât efort ar depune, temperamentul lor, răbdarea, iar uneori ieșirile nervoase, vor fi prea mult pentru celălalt partener.

Taurul și Leul nu pot fi împreună

Femeia Taur și bărbatul leu nu vor putea fi niciodată împreună. Care este motivul? Ei bine, femeia Taur este încăpățânată și de asemenea impulsivă, iar bărbatul leu este un spirit liber care nu poate fi dominat.

Într-adevăr și Leii sunt impulsivi, le place atenție și au un orgoliu mare, așa că nu vor ceda niciodată în fața presiunilor impuse de femeia Taur.

Femeia Balanță și bărbatul Vărsător nu vor avea nici ei o șansă. Balanța are răbdare, oferă înțelegere, însă bărbații Vărsători sunt reci și orgolioși. Deși sunt zodii de aer, cei doi sunt incombatibili, iar relația dintre ei va fi un scandal continuu.

Deși femeia Balanță încearcă să opreasc conflictul, nativul din Vărsător vrea ca totul să fie în favoarea lui, așa că este cale lungă până când cei doar putea ajunge măcar la un punct comun.

Racii și Gemenii nu au nici cum să discute

Femeia Rac și bărbatul Gemeni este o altă pereche care nu va ajunge la un numitor comun. Femeia Rac nu are timp pentru certuri, așa că preferă să ignore, pe gând bărbatul Gemeni vrea atenție și explicații.

Balanța este o zodie calculată, pe când gemenii sunt veseli, sociabili și se pot adapta în orice situație. De asemenea, nativii acestei zodii vor să aibe mereu dreptate și o țin pe a lor până se întâmplă acest lucru, iar femeia Rac nu prea accepta așa ceva.

Focul și Pământul nu pot ajunge la un acord

Femeia Berbec și bărbatul Taur nu vor avea nici ei mult noroc în dragoste dacă aleg să fie împreună. Ei sunt două firi capricioase și au de asemenea două caractere extrem de puternice, așa că, în momentul în care se întâlnesc, pot ieși scântei oricând.

Berbecul va câștiga întotdeauna și va domina Taurul, lucru care nu-i convine. Mulți dintre ei pot ajunge la jigniri, discuții aprinse și inevitabil, la despărțire.

Un lucru important de știu este faptul că zodia de pământ nu se potrivește cu zodia de foc din mai multe puncte de vedere, iar acest lucru ar putea explica tensiunea dintre cele două semne zodiacale.