Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru luna septembrie! Zodia care face un salt calitativ pe toate planurile

29 aug. 2020
Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici pentru luna septembrie! Zodia care face un salt calitativ pe toate planurile

Mihai Voropchievici a cerut runelor să-i transmită cum va fi luna septembrie pentru români, iar viitorul sună bine. În luna august am pășit pe o pojghiță de gheață subțire, dar septembrie vine cu fertilitate. Și ce-ți poti dori mai mult a spus celebrul numerolog la Antena3.

Horoscopul runelor pentru septembrie 2020 realizat de Mihai Voropchievici arată belșug și împlinirea viselor pentru români. Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru luna septembrie

Berbecii vor avea o lună a tăcerii. Față de perioada precedentă, aceștia sunt mai gânditori și parcă mai înțelepți. Devin mai ponderați, mai reci, mai calculați în tot ceea ce fac.

Taurii trebuie să schimbe abordarea pentru că nu va mai funcționa cea de până acum. Altfel nu vor reuși să rezolve nicio problemă.

Gemenii vor avea o lună plină de călători. Vor să-și facă bagajele și să plece la plimbare. Va fi o lună cu multe drumuri.

Racii vor fi preocupați pentru că au lucruri imporatante de rezolvat. Trebuie să se ocupe de problemele de sănătate ale celor dragi, dar nu este bine să păstreze doar acest lucru în mental.

Leii trebuie să se înarmele cu răbdare și să nu forțeze mâna norocului. O pildă spune că toate sunt pregătite pentru cei care știu să aștepte și se aplică din plin pentru acești nativi.

Fecioarele vor avea o lună plină de încercări, de probe pe care trebuie să le treacă. Au parte și de multă muncă, iar acest lucru înseamnă consum energetic. Trebuie să aibă grijă la odihnă și la alimentație.

Balanțele vor avea o lună de forță și se anunță războaie și lupte grele pentru ei. Vor avea parte numai bătălii: certuri, tamponări, scandaluri.

Scorpionii vor primi vești bune, așa că să se aștepte la bine. De asemenea ar putea să primească bani și cadouri.

Săgetătorii vor avea o lună foarte bună. Se va produce un salt calitativ pe toate planurile: carieră, sănătate și dragoste. Deci numai bine pentru acești nativi. Luna aceasta sunt norocoșii zodiacului.

Capricornii nu vor avea cea mai bună lună pentru că nu vor avea parte de prea mulți bani, ci mai degrabă de vorbă multă.  Sunt sfătuitori buni, în schimb, dar vor fi obligați să îi mai asculte și pe cei din jur.

Vărsătorii vor avea parte de belșusg, deci să se aștepte la lucruri frumoase. Ar trebuie să se unească în spirit și gândire și în lucruri bune.

Peștii sunt nativii loviți de Cupidon. Vor parte de o dragoste fierbinte, pasională, înnebunitoare.