Hotelul de patru stele unde nu trebuie să mergi niciodată în perioada iernii. Este un coșmar și îți vei strica vacanța

de: Ana Toma
21 dec. 2020
Hotelul de patru stele unde nu trebuie să mergi niciodată în perioada iernii. Este un coșmar și îți vei strica vacanța

Dacă vrei să petreci o vacanța frumoasă de sărbători, de Revelion sau în orice altă perioadă a anului în afară de perioada verii, trebuie să eviți neapărat acest hotel. Vei risca să ai un sejur complet neplăcut, pentu o sumă destul de mărișoară.

În urmă cu un, chiar înainte de debutul pandemiei am decis să mă relaxez la fel ca orice alt bucureștean. Simțeam nevoia de o pauză, iar eu și prietena mea ne-am dorit să ne răsfățăm la un SPA. Pentru că nu am mers până atunci în Bulgaria, am decis ca escapada să fie dincolo de granițele țării, așa că am optat pentru Hotel Estreya Palace, un hotel de patru stele din stațiunea Sfântul Constantin și Elena, la doar câțiva kilometri depărtarea de Nisipurile de Aur și de Varna.

Cum am fost mințite 

Spre deosebire de prețurile din perioada verii, în luna februarie, când am mers noi am plătit doar 30 de euro pe noapte, trei nopți 90 de euro, o sumă destul de decentă pentru un hotel de patru stele cu SPA.

Pentru a ne asigura că totul este în regulă am sunat dinainte, ni s-a comunicat că SPA-ul funcționează ca de obicei, este cald, frumos și avem și ce face în Varna dacă alegem să venim în acea perioadă.

Am făcut rezervarea, ne-am urcat în mașină, iar după aproape patru ore de drum, am ajuns în final la destinația dorită.

Am ajuns în recepție, unde am aflat că prețul nu era cel afișat, așa că am fost nevoite să plătim ceva bănuți în plus, motiv pentru care am scurtat vacanța cu o zi. Am considerat că ajung două zile de SPA.

Cum am venit doar pentru astfel de servicii, următoarea întrebare la recepție a fost când ne putem programa pentru un masaj, o împachetare și o saună, însă răspunsul ne-a lăsat mască: ”Astfel de proceduri se fac doar odată pe săptămână, sâmbătă, în rest SPA-ul este închis”, ne-a spus doamna de la recepție, noi venind la hotel miercuri.

Cum te alegi cu o răceală la un hotel de patru stele

După un schimb de replici destul de dur, recepționista a învins iar noi ne-am resemnat că nu vom putea să beneficiem de niciun fel de serviciu pentru care venisem acolo. Am căutat în schimb alte hoteluri în apropiere, unde SPA-ul de asemenea, nu era deschis deloc, decât în sezonul estival.

Spre ghinionul nostru, recepționista ne-a spus a doua zi că putem folosi piscina, cu apă caldă, să înotăm, aceea fiind deschisă patru ore pe zi. Zis și făcut, am mers direct la piscină, unde apa era sloi.

Am făcut o baie maxim cinci minute și am fugit în camera de hotel, unde, surpriză, ventilația nu mai funcționa din cauza unei erori, așa că a trebuit să punem pe noi tot ce avea mai gros ca să supraviețuim.

Întreaga vacanță s-a transformat într-un adevărat calvar la patru stele, așa că cel mai mult ne doream să plecăm mai repede acasă. Dimineața când ne-am trezit eram amorțite amândouă și de abia am reușit să conducem până în București.

Am încercat să lăsăm un review pe măsură hotelului, însă din păcate dădea eroare de fiecare dată când încercam să-l publicăm, așa că totul a rămas în aer.

Ca și recomandare, dacă vreți să aveți o vacanță liniștită în care chiar să vă relaxați într-o astfel de perioadă, mai bine optați pentru o locație în România, unde să fiți siguri pe toate lucrurile pe care vi le oferă.