I-a cedat organismul! Carmen de la Sălciua, momente de coșmar. A ajuns de urgenţă la spital

carmen de la salciua

Clipe de coșmar pentru Carmen de la Sălciua. Cunoscuta cântăreață a ajuns la urgență după ce organismul i-a cedat. Vedeta a dat deja primele declarații de la tragicul eveniment. 

Inevitabilul s-a produs și în cazul celebrei cântărețe Carmen de la Sălciua. Efortul și programul încărcat și-au pus amprenta pe sănătatea artistei, astfel că organismul i-a cedat. Vedeta a ajuns zilele trecute de urgenţă la spital, după ce s-a simțit epuizată și a făcut o cădere de calciu, înainte de a se afișa în fața fanilor. Cum se simte artista acum!

Cântăreața de muzică de petrecere a ajuns, acum două zile, de urgență, la spital, după ce i s-a făcut, din senin, rău pe când se îndrepta spre un eveniment ce urma să aibă loc într-un club din Budureasa, județul Bihor. Norocul vedetei a fost că, lângă ea, se afla cea mai bună prietena a ei, Mihaela Niculuț, care a și dus-o la spitalul de urgențe din Brad, unde medicii i-au administrat o doză de calciu și câteva calmante. Mai mult, aceștia i-au fost făcut mai multe analize suplimentare, în urma cărora se va stabili și un diagnostic exact.

„Bună dimineața. Cred că majoritatea mă cunoașteți, sunt Mihaela, prietena lui Carmen, și fac acest video pentru voi cei care o așteptați în această seară la club Alexa din Budureasa. Vreau să vă anunț că în timp ce ne îndreptam către eveniment, Carmen a suferit o serioasă cădere de calciu și drept urmare ne-am oprit la spitalul de urgente din Brad, unde ne aflăm și în acest moment. Doctorii i-au administrat o doză de calciu și câteva calmante.

Aștept să-și facă efectul ca ea să fie într-o stare cât de cât stabilă și îi fac și niște analize serioase. Vreau în numele ei să vă cer scuze că nu a ajuns la eveniment, vă rog să o înțelegeți, bănuiesc că toți dintre noi suntem conștienți că este vorba de sănătate și maine sau în măsura în care ea se va simți bine, o să revină cu vesti la dumneavoastră și cu siguranță evenimentul din această seară de la club Alexa din Budureasa va fi reprogramat în măsura în care ea se va simți stabilă și capabilă să-și onoreze evenimentele. Vă mulțumesc și să-i trimiteți multe stări pozitive”, a anunțat sâmbătă noaptea prin intermediul unui video, postat pe contul personal al artistei, Mihaela, buna ei prietenă.

La aproape 2 zile după ce Carmen de la Sălciua a ajuns la spital, îndrăgita cântăreață a făcut prima declarație pentru a lămuri situația. Vedeta a explicat că muncește foarte mult în această perioadă și din acest motiv a avut nevoie de ajutor specializat.

„Sunt bine, am niște probleme din cauza oboselii, dar starea mea este una bună. Viaţa merge înainte și sunt foarte fericită că pot să fac multe lucruri frumoase și că sunt implicată în cât mai multe proiecte, deci mă simt bine. Încerc să mă reculeg. Sâmbătă noaptea am avut un o noapte mai grea putin, dar acum sunt bine, am avut o cădere de calciu mai severă, dar nu e nicio problemă, o țin sub control, doar că am muncit mai mult în ultima perioadă! Voi încerca să am mai multă grijă de mine și să mă odihnesc mai mult!

Pe calea aceasta țin să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun și îmi pare nespus de rău că n-am mai reușit să ajuns să cânt în clubul din Budureasa, dar cu siguranță concertul va fi reprogamat cât de curând. Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru gândurile bune! Vă pup!”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Revista Presei