I-a venit poliția la ușă! Momente tensionate pentru un cunoscut artist: Vă rog eu să nu încercați, că e groasă

politia-amenzi_04a9c90164

Un cunoscut artist din România a trecut prin momente extrem de tensionate. Acesta s-a trezit cu poliția la ușa propriei case. Vedta a fost șocată de eveniment, astfel că a povestit toată întâmplarea în detaliu pe canalul său de YouTube.

Speak a povestit cum într-o dimineață normală, s-a trezit cu polițiștii la ușă. Din fericire însă, artistul nu făcuse nimic rău, ba din contră. Oamenii legii au venit să-l avertizeze cu privire la jafurile de pe lângă casa sa.

Potrivit artistului, mai multe case din zona unde locuiește au fost sparte, iar polițiștii și locatarii trebuie să fie mult mai vigilenți.

”Stând dimineață la cafea, pe la 9 dimineața era, a venit o mașină in fața casei: Poliția. <<Vă merg aceste camere?>> Da, am fost înștințat de poliție că au fost sparte foarte multe case, undeva la 6 am reținu eu. Problema este că ne-au adus la cunoștință că trebuie să fim foarte atenți, să ne pornim alarmele, să ne pornim camerele (…)pentru că două case s-au spart cu oamenii chiar în casă.” a povestit Speak pe canalul său de YouTube.

”Vă rog să nu încercați, că e groasă”

După acest eveniment tensionat, Speak a ținut să-i avertizeze și pe eventualii ”hoți” care i-ar putea călca pragul casei.

”Vreau să fac un anunț pe această cale: dacă cumva vă gândiți să veniți la noi să ne spargeți casa, am un anunț de făcut: cea mai neplăcută surpriză este faptul că nu știți de ce o să dați în această casă, vă rog eu să nu încercați, că e groasă (…) evitați casa noastră, e rău!” a mai spus artistul.

Citește și:

Revista Presei