Iadul s-a declanșat în Suceava! Mărturia teribilă a unui medic. Nu va supraviețui nimeni

coronavirus115

Pandemia COVID-19 a distrus toată România. Avem peste o mii de oameni infectați și zeci de decese. În Suceava pare că s-a s-a declanșat Iadul. Mărturia unui medic șochează pe toată lumea. Nimeni nu va supraviețui.

Iadul s-a declanșat în Suceava!

Un medic de la Spitalul Județean din Suceava anunță dezzastrul provocat de coronavirus. Lipsa personalului medical este dramatică. Medicul spune că este nevoie urgent în spital de medici, asistenţi şi infirmieri.

Peste 90 de cadre medicale s-au infectat și se află în autoizolare. „Situaţia este dramatică din punctul de vedere al personalului, nu avem asistenţi, infirmieri, medici care să trateze pacienţii, încercăm să ne regrupăm, numărăm ostaşii pe care putem să-i ducem la luptă.

Avem mare nevoie de ajutor extern, medici din specialităţile infecţioase, pneumologi, medicină internă, omologi, care să ne ajute să supravieţuim”, a declarat medicul, conform mediafax.

Dar asta nu e tot. Mulţi pacienţi care au intrat în spital şi nu au spus că vin din zone de risc: „Evident, cam aşa a fost în toată România, vorbesc cu colegi din toată ţara, tuturor le era frică de stigmatizare, adică faptul că ai declarat că vii dintr-o zonă, vei fi stigmatizat.

Din păcate este un inamic invizibil, a fost foarte greu de luptat cu acest inamic care nu iartă”.

Mulţi colegi aflaţi acum în izolare acasă vor să vină la muncă să ajute, însă nu pot din cauza legislaţiei.

Mai mult, mulţi pacienţi aşteaptă să fie operaţi, însă acest lucru nu e posibil deocamdată din cauza lipsei de personal.

Revista Presei