Iancu Sterp are o nouă iubită! Nu este Emy Alupei. Reacția fulger a Denisei, marea lui dragoste până acum două luni

iancu sterp denisa

La doar o zi după finala Survivor România, Iancu Sterp s-a despărțit de Denisa, cea despre care a spus pe tot parcursul competiției de la Kanal D, că este marea lui dragoste. Dar iată că iubirea s-a stins subit, iar fratele lui Culiță Sterp a fost surprins la Emy Alupei acasă.

Mulți au speculat că între cei doi ar fi o relație, mai ales că tânăra a spus public că este îndrăgostită de el. Ambii au negat și până la urmă publicul nu a rămas decât cu explicația că Iancu a apărut în videoclipul lui Emy. O serie de alte speculații a fost lansată în online.

Cine este noua iubită a lui Iancu Sterp? Cea de care se îndrăgostise la Puterea Dragostei, Ella, dar care atunci avea mintea doar la Jador. Relația cu el nu a ținut și se pare că acum zboară fluturați în jurul lui Iancu.

Ambii neagă o legătură sentimentală, doar că nimeni nu prea îi crede. De altfel au și existat intervenții în emisiunea Puterea Dragostei, care arată că fanii au dreptat.

„Am văzut că se aberează foarte mult cum că ea as avea o relație cu Iancu! Opriți-vă, suntem prieteni! Punct! Urmăriți emisiunea și veți vedea!”, a încercat Ella să-și convingă fanii. Aceeași atitudine a avut-o și Iancu în vlogul postat pe propriul canal de Youtube.

Reacția fulger a Denisei

Nici Denisa nu a rămas deoparte și a intervent în noua poveste de dragoste. Între timp a mai suferit încă o intervenție estetică la Londra, acolo unde și locuiește.

„Am primit foarte multe întrebări legate de faptul că Iancu vorbește din nou cu Ella. Sincer, nu am nici o părere, fiecare vorbește cu cine vrea. Noi ne-am separat de vreo lună și nu mai contează pentru mine cu cine vorbește și cu cine nu. Chiar nu-mi pasă.

Părerea mea despre Ella e că e o fată super și chiar… nu știu… Nu sunt resentimente și totul e ok, stați cuminți, nu mă mai ”tăgg-uiți” în toate postările că nu e situația chiar așa cum pare.

Chiar nu sunt supărată deloc (n.r. Ella). Ea e o fată foarte de treabă. Noi ne-am despărțit, nu e ca și cum s-a băgat peste relația mea, nu aș avea de ce să fiu supărată. Băiatul e singur, ea e singură, nu fac rău la nimeni.

Nu mă mai gândesc la Iancu, am trecut peste, nu mai am sentimente față de el. Normal, mereu o să rămână o simpatie și amintiri frumoase dar pur și simplu nu mă mai gândesc la trecut, merg înainte. Acum nu am o relație. Sincer, acum vreau să mă focusez mai mult pe jobul meu”, a declarat Denisa într-un interviu acordat recent.

Revista Presei