Iancu Sterp îl umilește pe Selly! Lovitura cruntă pe care i-a dat-o și Elenei Ionescu. Aceasta a rămas mască

iancu sterp

Iancu Sterp e pe cai mari. Deși melodia pe care a lansat-o împreună cu Dodo, Bogdan Mocanu și Costi Ioniță nu se anunța a fi vreun hit, iată că în 4 zile a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări și a ajuns pe locul 1 în trending Youtube.

Piesa Șefa banilor a detronat-o pe cea a lui Selly și 5Gang, Coco, care are 5,2 milioane vizualizări în doar o săptămână și care părea foarte greu de mișcat de pe locul 1. Dar iată că notorietatea lui Iancu Sterp, dar și cea a lui Bogdan Mocanu și-au spus cuvântul, iar cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au dat lovitura.

Lovitură pentru Elena Ionescu

Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România a rămas mască atunci când a văzut succesul de care se bucură colegul pe care l-a învins în mult disputata finală. Și ea a lansat o melodie, compusă chiar în competiție, Noapte Albă și deși i-a făcut mult promo, nu a ajuns nici în top 100 trending. Ea a strâns doar 226.000 vizualizări în trei săptămâni.

Top 10 trending Youtube este completat numai de manele, ceea ce arată că românii sunt mari amatori ai acestui tip de muzică. Pe locul 3 se află Dani Mocanu, iar cea mai mare surpriză o reprezintă colaborarea dintre Theo Rose și Jean de la Craiova, care a ajuns pe locul 5. Melodia nu este chiar o manea, chiar dacă are inflexiuni, dar se anunță un mare succes.

În ultima perioadă, artiștii care cântă pop-dance au început să colaboreze cu cei de manele, tocmai pentru că genul acesta de muzică îi urmă în trending pe Youtube.

Revista Presei