Iancu Sterp, lovitură cruntă pentru Elena Ionescu! Câștigătoarea de la Survivor, umilită total

25 iul. 2020
Iancu Sterp, lovitură cruntă pentru Elena Ionescu! Câștigătoarea de la Survivor, umilită total

Iancu Sterp a fost la un pas să câștige finala Survivor România, dar victoria i-a fost suflată pe ultima sută de metri de faimoasa Elena Ionescu. Aceasta s-a ales cu marele premiu și cu mii de fani. Doar că nu suficienți întrucât pe rețelele de socializare ea are un impact minim comparativ cu fratele lui Culiță Sterp.

Fosta solistă de la Mandinga a scos și o piesă pe care a compus-o chiar în Republica Dominicană, dar cu toate acestea succesul s-a lăsat așteptat. Abia a reușit 180.000 de vizualizări în două săptămâni, deși melodia sună foarte bine. În clip apare și războinicul Emanuel, care a declarat de mai multe ori că și-ar dori o relație cu Elena, dar ea i-a tăiat toate speranțele.

Andrei Ciobanu a postat în urmă cu o săptămână un vlog care-i are în prim plan pe Iancu și Culiță Sterp și a strâns peste 500.000 de vizualizări, așa că este de așteptat ca Iancu să bată toate recordurile cu piesa pe care se pregătește să o lanseze în colaborare cu Bogdan Mocanu și Dodo.

Când va fi lansată piesa lui Iancu Sterp și cu cine a colaborat pentru ea

Succesul lui răsunător vine ca o umilință pentru Elena, care deși a câștigat Survivor România, iată că în realitatea are mult mai puțini fani decât învinsul ei.

„Șefa Banilor”, în colaborare cu Costi Ioniță se anunță deja care un mare succes și va fi lansată pe 25 sau 28 iulie. Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea Dragostei, emisiune difuzată de Kanal D, a postat în urmă cu puțin timp un vlog în care a prezentat imagini din spatele camerelor de filmat.

„Am terminat filmările, a fost mult mai mult de filmat decât de obicei. Au fost foarte multe cadre și e foarte plin videoclipul, sunt foarte multe momente. Piesa are vreo trei minute și ceva. Acum aș pleca din nou până la mare să repetăm tot. Trebuie să iasă ceva super mișto. Pe 25 sau pe 28 o să apară. O să vă placă rău! E genul ăla de piesă pe care o asculți pe repeat non-stop, chiar dacă nu vă place partea mea sau a lui Iancu. Am pus suflet”, a declarat Bogdan Mocanu.