Iancu Sterp, părăsit pentru Jador. Cine este fata de care s-au îndrăgostit amândoi

iancu sterp

Iancu Sterp nu a câștigat marele trofeu la Survivor România, deși era mare favorit, în schimb a câștigat foarte multă popularitate și mai ales fane. După despărțirea de Denisa, fetele au început să roiască în jurul lui. Inițial s-a zvonit că ar avea o relație cu Emy, dar se pare că cei doi sunt doar prieteni.

Fata de care a fost îndrăgostit în trecut Iancu și cu care a și încercat o relație a fost Ella de la Puterea Dragostei. Aceasta a povestit într-una din emisiunile de pe Kanal D că regretă că nu a tratat mai serios povestea de iubire pe care a încercat-o cu fostul Războinici. Doar că gândul ei era la celebrul manelist, Jador.

Dialogul dintre Ella și Bianca le Puterea Dragostei

Ella: Iancu a fost respectuos, nu l-am văzut să înjure aici. Are și el defecte. Nu știu dacă a înșelat, e și tânăr, are puțin de faimă acum. Orice persoană e diferită.

Bianca: La momentul respectiv părea că sunteți ok, dar nu…Tu erai obișnuită cu Jador, cu alt stil

Ella: Stilul ăla mă ține neliniștită. Îmi consumam din viața mea și poate am stat pentru adrenalină.

Ella a spus și că fostul ei iubit îi spunea că ar avea o viață frumoasă alături de Iancu: „Îl văd pe Iancu lângă tine. De el îmi place pentru tine, lasă-l în pace pe ăla”, acestea ar fi fost cuvintele fostului brunetei, a mărturisit aceasta.

„De ce îmi pare rău pentru Iancu? Chiar dacă făceam pași, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta. Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău…”, a mărturisit Ella.

Ce a deranjat-o pe Ella în relația cu Jador

„Eu am cunoscut un alt Jador, un băiat liniștit, cuminte, care cred eîn Dumnezeu. Eu asta am cunoscut. Ce a arătat în emisiune și cum e afară, eu asta nu-mi doresc. Când era în emisiune, el îmi spunea tot, mă suna în pauze. Când am venit în casă și mai vorbeam, el se dădea de gol cu chestii de dinainte. Vedeam că minte, minte, încă o minciună…Trebuia să-i dau cu șutul în fund de mult”, a mărturisit Ella.

Revista Presei