Iancu Sterp rupe tăcerea! Motivul real pentru care s-a despărțit de Denisa. Ce a dus la finalul relației și ce s-a întâmplat după Survivor România

iancu sterp denisa

Iancu Sterp era la un pas să câștige finala Survivor România, dar în cele din urmă Elena Ionescu a fost cea care a ridicat marele trofeu deasupra capului. Probabil și starea de spirit a războinicului a dus la despărțirea de iubita sa Denisa, care a postat un vlog în care a anunțat despărțirea de cel pe care-l susținea că-l iubește enorm până de curând.

Iancu a simțit nevoia să vină și el cu un răspuns. Acesta a dorit să menționeze că mai degrabă el a fost cel care a pus punct relației. După finala pierdută, în platourile Kanal D, acesta a fost destul de supărat și a rămas în București alături de Denisa, care avea bilete pentru întoarcerea la Londra.

Aceasta spera că o va însoți și iubitul ei, doar că Iancu a ales să meargă acasă în Hațeg întrucât familia avea nevoie de el pentru a-l ajuta cu ferma. Ea s-a supărat, apoi au început să vorbească tot mai rar și s-a ajuns inevitabil la finalul relației.

Mesajul lui Iancu Sterp, de pe vlog

„Nu ne-am despărțit după finală, am venit împreună în București, am dormit. Toate bune și frumoase. Am dormit câteva ore și după m-a sunat sora mea Geta să vin repede acasă că nu se poate descurca. Denisa avea bilet de avion să plece la Londra și plănuisem să stau cu ea până pleacă. Eu am plecat acasă și ea a plecat în Londra și s-a supărat. Apoi am început să vorbim tot mai rar.

Am decis amândoi, de fapt mai mult din partea mea a venit decizia…să o luăm pe drumuri separate. Eu sunt genul de bărbat care atunci când e într-o relație nu vrea să înșele sau să minte. De asta am ales să pun punct. Simțeam că sunt într-o relație nepotrivită. Am ales mai bine să pun punct. La un moment dat se ajungea la asta. Decât să ne amăgim, mai bine vorbim ca doi oameni maturi.”, a spus Iancu pe vlog.

„Trebuie să vorbesc și eu că am văzut că a vorbit și Denisa. Eu nu am mai vrut să mă expun prin vlogg-uri sau story-uri. E și Bobicioiu, a ieșit de la duș…Lucrurile cu cât sunt mai intime cu atât ești mai fericit. Dacă ea a făcut vlog-ul și a zis că ne-am despărțit…Noi nu mai suntem împreună, însă nu ne-am despărțit după finala „Survivor” ci ieri ne-am despărțit.” a mai spus fostul războinic.

„E o fată de nota zece, nu mi-a greșit cu nimic. N-am ce să zic de ea. A fost foarte bună, cuminte. Nu am ce să-i reproșez. Pe vlog am văzut că a vorbit așa, ca să pic eu prost. Plângea…când am vorbit noi doi nu avea nimic. Bine…fiecare suferă în felul lui. Eu nu îmi postez suferința, aia nu mai e suferință. M-a deranjat asta la ea. A fost o relație frumoasă…destul de lungă. Dacă sunt sincer am de pierdut, dar așa sunt eu. Am rămas prieteni, zic eu. O să o ajut oricând cu mare drag.”, a concluzionat fratele lui Culiță Sterp.

Citește și:

Revista Presei